Gröningagårdsvägen 21 – 5 – Varbergs kommun

Utgångspris: 4 975 000 kr

Beskrivning av Gröningagårdsvägen 21

En stilren och trevlig villa med 3-4 sovrum samt en härlig sällskapsyta med vardagsrum och kök i öppen plan. En braskamin bidrar med hög mysfaktor och skön värme under kyliga kvällar. Det rymliga köket bjuder på vacker inredning från Marbodal, moderna vitvaror, ett ljuvligt hörskafferi och en klassisk färgskala. På den härliga uteplatsen finns gott om plats för solstolar, loungesoffa och en stor grill – perfekt för familjemiddagar, kräftskiva och skönt häng under soliga sommardagar. I huset finns även ett stort sobert inrett helkaklat badrum samt en inbjudande gästtoalett med boudoirkänsla. I anslutning till hallen ligger en stor tvättstuga där leriga regnkläder och blöta stövlar lätt stuvas undan. Runt huset finns en lättskött trädgård omgiven av trästaket, en liten häck och avgränsande stenmur. Här kan ni anlägga odlingslådor för jordgubbar, örter och färskpotatis.

Utanför entrédörren finns en stor stenlagd yta för cyklar och kickbikes samt en grusad yta med plats för två bilar (det finns ett tidigare nu utgånget bygglov för carport). I anslutning till huset finns även ett fristående förråd.

Här bor ni i ett trevligt och expansivt område med närhet till såväl nära natur som hav. Barnen har promenadavstånd till den omtyckta skolan och det tar inte mer än 10 minuter att ta sig in till centrala Varberg.
I området finns både lekplatser och pulkabacke samt en trevlig och omtyckt gårdsbutik, en inredningsbutik och en pizzeria. Du cyklar snabbt in till Varbergs centrum och bussar går varje kvart.

Karta för Gröningagårdsvägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tronninge-varbergs-kommun-groningagardsvagen-21-21331331

Avstånd till vatten: 2700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.