Grönfinksvägen 2 – 5 – Vallentuna kommun

Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Grönfinksvägen 2

Välkommen till Grönfinksvägen 2!
Här presenterar vi ett charmigt och välskött enplanshus som erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Huset är beläget i det populära området Nyby och har mycket att erbjuda.

Bostadens hjärta utgörs av ett ljust och öppet vardagsrum med en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Det inglasade uterummet utgör en naturlig förlängning av vardagsrummet och ger möjlighet att njuta av ljusa sommardagar och vackra höstkvällar i skydd från väder och vind.

Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter som behövs för matlagning och umgänge. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, vilket gör matlagningen till en trevlig upplevelse.
Huset har två till tre rymliga sovrum med gott om plats för förvaring. Det finns också ett stilrent badrum med bekvämligheter som bidrar till en avkopplande stund samt gäst-wc med dusch och tvättstuga med grovingång.

För den som uppskattar extra utrymme och flexibilitet finns ett garage och en isolerad friggebod på tomten. Garaget ger möjlighet att skydda bilen från väder och vind samtidigt som det ger extra förvaringsutrymme. Den isolerade friggeboden kan användas som gäststuga, kontor eller hobbyrum efter behov.

Trädgården är vackert anlagd med grönskande växter och en fin gräsmatta, perfekt för lek och avkoppling.

Grönfinksvägen 2 är beläget i ett lugnt och trevlikgt område med närhet till skolor, förskolor och naturen runt knuten. Vallentuna centrum ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder ett utbud av service, shopping och restauranger.

Detta är helt enkelt det perfekta hemmet för den som söker en harmonisk och välskött boendemiljö med närhet till både service och natursköna områden. Välkommen till Grönfinksvägen 2 – din framtida drömbostad!

Karta för Grönfinksvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-nyby-vallentuna-kommun-gronfinksvagen-2-21269593

Avstånd till vatten: 1500

Bild från: