Grönegatan 22 – 6 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Grönegatan 22

På lugn gata i barnvänliga Ödåkra har vi nu nöjet att presentera Grönegatan 22 och detta trivsamma 1,5 plans hus med tilltalande planlösning, uterum och lättskött trädgård. Bostaden har genom åren varsamt renoverats, se mer under renoveringar.

Här bor man bland lugna omgivningar men ändå närma till både kommunikation, skola samt shopping.

Den väldisponerade boytan om 115kvm fördelas strategiskt över två plan. På entréplan erbjuds bland annat ett ljust och socialt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot matplatsen, ett stilrent och funktionellt kök, två rogivande sovrum, en praktisk gäst-WC samt badrum med tvättmöjligheter. Från köket når man husets inglasade uterum.

På övre plan erbjuds ett socialt allrum samt ytterligare två välplanerade sovrum.

Bilen parkerar du smidigt på den stenlagda uppfarten och trädgården är belägen i solsäkert läge och är av precis lagom storlek för både barn med spring i benen som växter av varierande flora.

Huset är förbesiktigat, se mer under-https://www.bjurfors.se/contentassets/ef8a9502750243dc8b0f5ef4bec391f2/utlatande_gronegatan_22.pdf

Önskat tillträde Juni / juli.

Här bor ni i en lugn idyll men ändå nära till det mesta. Gläntanskolan i Ödåkra har undervisningsgrupper för F-9. Det finns även flera förskolor i området. På kort avstånd når man utmärkta kommunikationer som tåg och buss, Väla Centrum med allt vad det innebär med shopping, matbutiker, gym, caféer och restauranger med mera. På ca 15 minuter når man stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen.

Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

Karta för Grönegatan 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-odakra-helsingborgs-kommun-gronegatan-22-21296244

3100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.