Gröna vägen 16 – – Jönköpings kommun

Utgångspris: 3.900.000 kr

Beskrivning av Gröna vägen 16

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen på Gröna vägen 16 i det populära området Bankeryd. Med en total yta på 154 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa sällskapsytor för både umgänge och avkoppling.

Den fantastiska utomhusmiljön är ett riktigt drömställe för avkoppling och underhållning. Här finner du ett soldäck där du kan njuta av solens strålar och ta del av den härliga atmosfären. Dessutom kan du unna dig en avkopplande stund i det inbjudande spabadet, perfekt för att varva ner efter en lång dag.

Tomten är insynsskyddad, vilket ger dig en privat och avskild atmosfär. Här kan du njuta av lugn och ro utan att behöva störas av omgivningen. Med en total tomtarea på 870 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både lek och trädgårdsaktiviteter.

Läget är även en stor fördel med närhet till både skolor, affärer och goda kommunikationer. Här bor du bekvämt med allt du behöver inom räckhåll.

Detta är en bostad som erbjuder en fin kombination av generösa inomhusytor och en fantastisk utomhusmiljö. Missa inte chansen till ditt drömhem på Gröna vägen 16!

För mer info kontakta ansvarig mäklare Jenny Eriksson på 073- 376 97 09 alt Said Ajkunic på 073 782 56 23

Karta för Gröna vägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-154m2-bankeryd-jonkopings-kommun-grona-vagen-16-21269653

Avstånd till vatten: 550 meter

Foto av: Daniel Alloh @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.