Grindstugevägen 31 – 4 – Hammarö kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Grindstugevägen 31

Välkommen till denna mycket fina 1-plansvilla som rymmer 151+27 kvm att bo och trivas på. Villan erbjuder en smart och praktisk planlösning fördelat på fyra rum och kök. Öppna ytor samt stora glaspartier ger en otroligt ljus och fräsch känsla.

Villan välkomnar er med en praktisk och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett stort och socialt kök med generösa arbetsytor, underbart vardagsrum som är utrustat med kamin. Huset har även tre sovrum i bra storlek, ett stort badrum med bastu samt gästtoalett.

Utvändigt bjuder tomten på en härlig gräsmatta med massor av plats för lek och bus för de små. Dessutom finner ni en helt insynsskyddat altan i söderläge med sol hela dagen. Här finns plats för flera olika möblemang, där ni kan njuta av långa, varma sommardagar ända tills solen går ner.

Uppfart som är rejält tilltagen med plats för flertalet bilar samt ett vidbyggt garage.

På Grindstugevägen bor ni med bekvämt promenadavstånd till – skolor, förskolor, lekparker, badplatser och grönområden. Dessutom är det endast 10 minuter till Nolgårds köpcentrum där ni finner allt ifrån livsmedelsbutiker till restauranger. Samtidigt finns det god kommunikation via kollektivtrafiken mot Karlstad och Skoghall där busshållplats finns en kort promenad från tomten.

En villa som skall upplevas på plats!

Karta för Grindstugevägen 31

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hammaro-hammaro-kommun-grindstugevagen-31-21327952

Avstånd till vatten: 600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.