Grenvägen 23 – 7 – Haninge kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Grenvägen 23

Varmt välkommen till Grenvägen 23!

Nu finns möjligheten att få förvärva ditt drömboende, denna fastighet har allt du kan tänkas behöva och lite till! Mikroläget ger dig otroliga möjligheter då du har närhet till skog, vackra vandringsleder och badplatser. Kommunikationer, dagligvaruhandel och närheten till skolor och förskolor gör att det finns något för hela familjen. En plats att trivas på.

Huset stora öppna ytor ger fantastiska möjligheter för alla typer av sociala sammanhang. Vad sägs om ett luftigt kök med stor köksö ut mot vardagsrummet, två härliga sovrum, påkostat badrum, gästtoalett och separat tvättstuga med egen groventré. Här är även källarplanet inrett med hela 3 extra sovrum och ett allrum med braskamin för alla kalla vinterkvällar att mysa vid. Inte nog med det så finns det ett fantastiskt helkaklat modernt badrum med både dusch och badkar.

Om vi tar oss upp och ut så har vi en väl tilltagen trädgård med härlig träbelagd uteplats. Uteplatsen ger utrymme för både familj och vänner att ha härliga grillkvällar på under alla årets soldagar. Det finns verkligen något för alla med gott om utrymme för den större familjen i otroligt läge.

Varmt välkommen med ditt intresse!

– Garage
– 7 rum varan 5 sovrum
– Nära natur och badplatser
– Nära skolor och förskolor
– Nära till kommunikationer och direktbuss till Stockholm

Karta för Grenvägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vendelso-haninge-kommun-grenvagen-23-20938736

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.