Gräv 113 – 2 – Gagnefs kommun

Utgångspris: 995.000 kr

Beskrivning av Gräv 113

Välkommen till detta trevliga byläge med härlig älvutsikt! Här erbjuds du möjligheten att förverkliga dina drömmar på en stor tomt i natursköna Gräv. Detta hus i ett plan har två rum och en altan som vetter mot älven, där du kan njuta av lugnet och naturen. Här ska du inte vara rädd för att dra på dig snickarstället och hugga i med rejäla arbetshandskar. Tomten är så pass rejäl att möjligheten finns att den blir två fina villatomter.

Fastigheten ligger i en charmig bymiljö och har närhet till badplats, perfekt för avkoppling och rekreation. För den som önskar är det möjligt att lägga i båten i älven och åka ut i Siljan via Österdalälven.

Även om huset är i behov av renovering har det stor potential och ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem. Med närhet till kommunikationer och ett barnvänligt läge är detta ett perfekt val för den som söker både naturnära boende och bekvämligheter i närheten.

Vidbyggt garage, förrådsbyggnad och friggebod ger extra utrymme för förvaring och hobbyverksamhet. Ta chansen att förvärva denna pärla med oanade möjligheter!

Karta för Gräv 113

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-gagnef-gagnefs-kommun-grav-113-21301622

Avstånd till vatten: 150 meter

Foto av: Christoffer Cederberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.