Göteve Kommevalla 4 – 6 – Falköpings kommun

Utgångspris: 575 000 kr

Beskrivning av Göteve Kommevalla 4

Välkommen till Kommevalla och det gamla kapellet i Göteve. Ett spännande hus som ligger längs vägen mellan Slutarp och Floby sydväst om Falköping.

Huset, som har varit privatägt sen 2007, uppfördes 1921 i 1,5-plan och byggdes till på 50-talet med hall och entré. På de 170+20 kvm finner vi entréhall, fräscht badrum med dusch, toalett, stort sovrum, kök med matplats, vardagsrum och husets mest spektakulära rum – salen. Ett rum som bör upplevas och som med sin scen och takhöjd på ca 5 m ger många användningsmöjligheter. I anslutning till salen finns ett litet mötesrum eller kanske ett extra sovrum och ovanför salen finns läktarbalkongen där den gamla orgeln står kvar. Ej i funktion för tillfället (i alla fall när mäklaren försökte spela) och behöver översyn. På båda sidor om scenen finns små förrådsrum där det ena används som kontor och som har utgång till altanen på husets baksida där man kan njuta av kvällssolen.

Övre plan var tidigare en egen liten lägenhet där det finns en trapphall med utgång till balkong i nordvästläge, sovrum med förråd i en sidovind, vardagsrum samt ett charmigt men äldre kök med en liten matplats. Huset håller en äldre standard och är i behov av viss renovering och modernisering. Besiktningsprotokoll finns under ”Dokument & Länkar” längre ner på sidan.

Enkel och lättskött trädgårdstomt med grönytor runt om. På tomten finns också en liten förrådsbyggnad om ca 21 kvm med en äldre jordkällare under.

Göteve ligger mycket naturskönt på Falbygden ca 1 mil sydväst om Falköping. Härifrån har man utsikt över landskapet och i fjärran ser man platåbergen Mösseberg och Ålleberg. I Falköping finns all service och kommunikation man kan önska sig och det finns goda förbindelser till både Skövde (25 min), Göteborg (1h) och Stockholm (2,5h).

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen via vår hemsida (ej via Hemnet)!

Karta för Göteve Kommevalla 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-goteve-falkopings-kommun-goteve-kommevalla-4-21327998

Avstånd till vatten: 2000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.