Götavi 412 – 9 – Örebro kommun

Utgångspris: 7 750 000 kr

Beskrivning av Götavi 412

Välkommen till Götavi 412 – en enastående fastighet som harmoniskt förenar historisk charm med modern bekvämlighet. Detta vackra trähus från 1925, med en imponerande boyta på hela 275 kvm fördelat på två plan, erbjuder ett unikt boende för den kräsne köparen.

Huset har genomgått en omsorgsfull och detaljerad renovering, där man noggrant bevarat och restaurerat dess ursprungliga detaljer. Här möts man av en inbjudande atmosfär som speglar tidlös elegans och genuin byggnadsvård. De varsamt uppdaterade interiörerna kombinerar modern funktionalitet med klassiska element, vilket skapar en harmonisk balans mellan då och nu.

Förutom de rymliga två planen finns en källare och en inredningsbar vind, som ger dig möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ytterligare utrymme efter dina behov och önskemål. Huset står på en storslagen markareal om cirka 5,3 hektar, fördelad på åker- och skogsmark samt ca 5000 kvm småhusmark. Denna omfattande tomt skapar en privat och avskild miljö, perfekt för avkoppling och njutning av naturens skönhet.

Fastigheten inkluderar flera ekonomibyggnader, vilket ger en mängd möjligheter för olika användningsområden. En av dessa byggnader har smakfullt omvandlats till en charmig festlokal med en tillhörande pubdel – idealisk för att hålla i minnesvärda tillställningar och sociala sammankomster. Här finns gott om plats för både små och stora evenemang, där dina gäster kan njuta av den unika atmosfären och de vackra omgivningarna.

Tomten är en oas av lugn och skönhet, med vidsträckt utsikt över det omkringliggande landskapet. Här kan du promenera genom dina egna marker, odla i trädgården eller bara sitta ner och njuta av de rogivande vyerna. Denna fastighet erbjuder en sällsynt möjlighet att leva nära naturen utan att kompromissa med bekvämligheterna.

Bilderna av Götavi 412 talar sitt eget språk, men det är först vid ett besök som du fullt ut kan uppskatta dess skönhet och charm. Detta är ett hem som verkligen måste upplevas på plats för att man ska förstå den magi som genomsyrar varje hörn och vrå.

Ytterligare en stor fördel med fastigheten är närheten till Örebro. Ni tar er till centrum på ca 15 min. Bussförbindelser finns i närområdet.

Missade inte chansen att förvärva denna unika fastighet, där varje dag känns som en resa tillbaka i tiden, men med alla moderna fördelar inom räckhåll. Välkommen till ditt nya drömhem på Götavi 412.

För mer information kontakta Gro och Fabian på Bjurfors Örebro!

Karta för Götavi 412

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-glanshammar-orebro-kommun-gotavi-412-21334756

Avstånd till vatten: 4200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.