Gömmarvägen 13 – 5 – Huddinge kommun

Utgångspris: 4 295 000 kr

Beskrivning av Gömmarvägen 13

Stig in i detta charmiga hem som väntar på att bli ditt drömboende! Med en kärleksfull touch kan detta hus förvandlas till en oas av komfort och stil. Den inbjudande atmosfären välkomnar dig in i varje rum, där varje hörn bär på potentialen att bli något speciellt.

Här finns ett välkomnande vardagsrum där familj och vänner kan samlas för mysiga kvällar framför brasan. Köket, hjärtat av hemmet, är rymligt och funktionellt, redo att omvandlas till en kulinariskt inspirerad plats där matlagning blir till glädje och njutning.

Sovrummen erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning, med gott om plats för att skapa personliga reträtter för varje familjemedlem. Utanför väntar en trädgård med möjligheter till grönskande trädgårdsland eller en frodig oas för avkoppling under soliga dagar.

Med en vision och lite arbete kan detta hus snabbt bli ditt drömhem, där varje detalj bär på potentialen att bli en del av din personliga historia. Kom och upptäck möjligheterna som väntar på dig i detta trevliga och inbjudande hem!

Det finns en områdesbestämmelse för detta område. För detaljer om planer för kommunalt vatten och avlopp, vänligen se den bifogade filen med översiktsplaner. För ytterligare information, kontakta Stockholm Vatten på telefonnummer 08-522 120 00.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Gömmarvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-huddinge-huddinge-kommun-gommarvagen-13-21334063

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.