Golfgatan 11 – 6 – Lekebergs kommun

Utgångspris: 6.295.000 kr

Beskrivning av Golfgatan 11

På stor tomt med fantastiskt läge erbjuds nu denna generöst tilltagna villa i populära och barnvänliga Lanna!

Vi hälsar er varmt välkomna till Golfgatan 11, här möts ni av en planlösning som imponerar, genomgående smakfulla materialval och ett fantastiskt ljusinsläpp. Nu har ni chansen att flytta in i ett välskött hem med gott om yta för hela familjen samt närhet till både skola och förskola.

Den stora tomten erbjuder sol under större delen av dagen vilket ger utrymme för många soliga dagar och sena kvällar på såväl husets altan som i det väl tilltagna uterummet eller i spabadet. På baksidan finns även ett mysigt gästrum i en separat byggnad.

Entréplanet har genomgående social planlösning där kök och vardagsrum utgör hemmets hjärta, med goda sällskapsytor. Det högkvalitativa och stilsäkert inredda köket från Ballingslöv är fullt utrustat med en trevlig köksö som skapar en naturlig plats att umgås kring. Intill köket finner ni en större matplats som rymmer hela sällskapet.

Vidare finner ni det härliga vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp. Här ges ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier vilket skapar ett naturligt ljusflöde till hela hemmet. En fantastisk eldstad som ger värme och skapar en mysig atmosfär i rummet.

I husets andra del finns den mer privata delen i form av master bedroom med egen walk in closet samt eget badrum med utgång till husets baksida med spabad. Det finns även ytterligare två sovrum, ett allrum, ett helkaklat och stilsäkert badrum utrustat med dusch, samt en praktiskt planerad tvättstuga med separat groventré.

På husets framsida finns en större uppfart med plats för flertalet bilar. Intill entrén ges utrymme för mindre loungegrupp samt middagsbord om så önskas.

Fiber finns installerat.

Här bor du i natursköna omgivningar med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns skola samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna är ett tryggt och familjevänligt område endast 15 minuter från Örebro centrum. Närhet till Ånnaboda med vandringsleder, fiske och vintertid skidspår samt skridskobana med mera. Med bra kommunikationer och fantastiska fritidsmöjligheter ger området en mycket attraktiv boendemiljö både för den friluftsintresserade, golfentusiasten och barnfamiljen.

Varmt välkomna med Er intresseanmälan till ansvarig mäklare Lars Olsson, 076-180 24 02!

Karta för Golfgatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-lanna-lekebergs-kommun-golfgatan-11-21293650

1300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.