Gnejsvägen 26 – 7 – Nacka kommun

Utgångspris: 10.950.000 kr

Beskrivning av Gnejsvägen 26

Välkommen till Gnejsvägen!

Går du och bär på en dröm om lantlig idyll men fullt modernt och med alla bekvämligheter och dessutom med centralt läge?
Då får du inte missa detta hus!

Huset och läget är för dig som uppskattar ute lika mycket som inne. Med skogen som närmsta granne upplever du årstidernas växlingar, och den omedelbara närheten till skogen bjuder på fantastiska möjligheter till upptäcktsfärder, lek och friluftsliv.
Stor tomt med plats för umgänge, spel och lek året runt. Välplanerat och yteffektivt med altaner i flera väderstreck som ger fina platser för avkoppling och umgänge. På den härliga uteplatsen njuter man av solen under alla årstider.

Arkitektritat av arkitekt Monica Hof, Arkitekt Blå, https://arkitektbla.se/.
Allt genomsyras av funktionalitet och estetik med många genomtänkta och fina detaljer, bl.a välplanerad fönstersättning för vackert dagsljus året om i alla rum, såpade massiva furugolv på båda våningarna, en stilren braskamin och ett välplanerat kök med fönster åt tre håll och altandörr som leder ut till den stora uteplatsen i söderläge.
Huset är perfekt för större och mindre middagar och långa luncher med umgänge. På sommaren såklart vid grillen. Under den kallare årstiden flyttar umgänget med lätthet inomhus i det trivsamma vardagsrummet med utsikt mot skogen och den värmande braskaminen. I anslutning till vardagsrummet finns en stor matplats samt ett välplanerat kök med barbord.

Entréplanet erbjuder, förutom generösa sociala ytor även på en rymlig hall, gästrum/ kontor, badrum och tvättstuga.
En trappa upp på övre plan är det mer en privat avdelning med fyra sovrum och ett allrum/TV-rum. Innertakshöjden på övervåningen är väl tilltagen och ger en rymlig och luftig känsla i sovrummen. Dubbla fönster i alla rum.
Stort, fint badrum med en inbjudande bastu och utgång till altan för relaxen.

På den välplanerade tomten finns förutom flera uteplatser också garage, förråds- byggnader och en egendesignad koja för lek.

Ett välskött hus med själ som de nuvarande ägarna utvecklat och vårdat i mer än 20 år och en trädgård med möjligheter som måste upplevas!

Karta för Gnejsvägen 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lannersta-nacka-kommun-gnejsvagen-26-21211475

Avstånd till vatten: 1400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.