Glumslövsvägen 342 – – Landskrona kommun

Utgångspris: 6 995 000 kr

Beskrivning av Glumslövsvägen 342

Härligt läge strax utanför Glumslövs samhälle, med fantastisk utsikt mot naturreservatet Hilleshögs dalar med Glumslövs backar som bjuder på ett dramatiskt landskap med böljande kullar och höga, sandiga branter som stupar ner mot Öresund.

På fastigheten om 2 468 kvm tomt finns stort boningshus, annex i 1.5 plan med vidbyggt garage och en separat byggnad/lokal. Lämpar sig väl för verksamhet/egenföretagaren eller för den som bara vill ha gott om plats. Tidigare ägare drev upp växter på fastigheten med flera växthus och i lagerlokalen packades växterna.

Den rymliga, gediget byggda och välplanerade villan om ca 190 kvm boarea och ca 80 kvm i källaren uppfördes i början av 1970-talet och har standard från byggåret.
Annexet innehåller en bostad som ägarna hyrt ut.
En äldre pool under tak finns, troligen även använts som bassäng för bevattning av växterna. Härlig uppväxt trädgård med plats för både lek och odling, här finns ett charmigt lusthus.

Gångavstånd till tågstation och busshållplats, skola F-9, mataffär, Örenäs slott, bad, restaurang och hamn i pittoreska Ålabodarna. I Närheten finns flera golfbanor. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen.

Hjärtligt välkomna på visning!

Karta för Glumslövsvägen 342

https://www.hemnet.se/bostad/villa-190m2-glumslov-samjan-landskrona-kommun-glumslovsvagen-342-21350508

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.