Glommenvägen 8 – 6 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 1.725.000 kr

Beskrivning av Glommenvägen 8

Välkomna till denna 1,5 plansvilla som är byggd på 1880 talet. Här har hänt mycket i detta hus med många olika människor boendes här. Här har också bedrivits skola och även speceriaffär. Huset har tidigare varit uppdelat i tre separata lägenheter, men nu är huset ”öppet” och redo för att du ska göra det till ditt drömhem! Med sex rum och 178 kvm boyta finns här gott om utrymme för hela familjen!

Stor tomt med en arbetad trädgård som har stenbelagda gångar och mycket planteringar. Här kan man njuta från många olika sittplatser, bland annat i den härliga grillstugan där man kan njuta av sommarkvällar till ljudet av sprakande eld och grillning!
Här finns också en uteplats under tak.

I Skogstorp blandas villakvarter med bostadsrätter och hyresrätter. Här finns F-9 skolan Skogstorpsskolan, flera förskolor, vårdcentral och idrottsplats.
Från Skogstorp så tar man sig lätt via cykelvägar in till Falkenbergs centrum och på vägen passerar man Smedjeholmens handelsområde där både det populära Fynda köpcenter och Korshags laxrökeri ligger.
Skogstorp ligger dessutom väldigt nära havet och man tar sig dit på några minuter!

Boka visning!

Karta för Glommenvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-skogstorp-falkenbergs-kommun-glommenvagen-8-21297310

1600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.