Gissingsvallsvägen 7 – – Mjölby kommun

Utgångspris: 2 600 000 kr

Beskrivning av Gissingsvallsvägen 7

Välkomna till Gissingsvallsvägen 7!

Nu finns tillfälle att förvärva denna bekvämt planerade bostaden där ni hittar allt på ett och samma plan. Insidan erbjuder 4 sovrum, ett välutrustat och smakfullt inrett kök samt ett rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor som ger utrymme för både soffmöbel och middagsbord. Vidare i bostaden finns ett fräscht helkaklat duschrum med golvvärme, en gästtoalett, två förrådsutrymmen samt en praktisk tvättstuga med generösa förvaringsmöjligheter och bänkytor. Från köket tar ni er ut till det ljusa och charmiga uterummet med glasskjutpartier som leder er vidare till husets altan på baksidan. Här finner ni trevliga sällskapsytor i utomhusmiljö samt en stämningshöjande bubbelpool.

Nuvarande ägare har under sitt ägande sedan 2016 genomfört flertalet renoveringar och förbättringar. 2016 genomfördes en omfattande renovering av husets insida där bostadens kök, duschrum och gästtoalett blev försedda med nya ytskikt. Köket renoverades med nya köksstommar, skåpsluckor och vitvaror. Duschrummet renoverades med bla kakel, klinker och golvvärme. Under senare år har man bland annat målat om fasaden, renoverat tvättstugan, bytt ytterdörrar, asfalterat uppfarten, dragit in fiber och 2022 installerades en bergvärmepump.

Huset är placerat på en trevlig tomt med en behändig trädgård. På framsidan finns en komfortabel uteplats försedd med trallgolv samt en asfalterad uppfart som erbjuder parkeringsplats för två bilar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt villaområde med direkt närhet till föräldrakooperativet Björkbacken och gårdsbutiken Sharpman. Här bor ni med ett fantastiskt läge med endast 5-10 minuters bilfärd till Mjölby och Väderstad där man kan dra nytta av allt som dessa städer har att erbjuda.

Välkomna att höra av er med er intresseanmälan!

Karta för Gissingsvallsvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-127m2-mjolby-kommun-gissingsvallsvagen-7-21368399

Avstånd till vatten: meter

Bild från: Foto av: Alexandra Öhman @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.