Gisselstadsvägen 33 – 4 – Falkenbergs kommun

Utgångspris: 1.725.000 kr

Beskrivning av Gisselstadsvägen 33

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med en inredd vind och ett tillhörande uthus, belägen i den familjevänliga orten Ljungby. Denna villa ligger högt och erbjuder en magnifik panoramautsikt över de pittoreska landskapen. Förutom flera rymliga sovrum erbjuder detta hem även ett kök utrustat med en vedeldad spis samt ett mysigt uterum där du kan koppla av och njuta av omgivningarna.

På den stora tomten, som sträcker sig över cirka 8 000 kvadratmeter, finns flera garage, uthus med generösa förrådsutrymmen och många områden med stor potential för olika ändamål. Detta är det perfekta boendet för den som längtar efter livet på landet samtidigt som bekvämligheter såsom skolor, centrum, motorvägar och andra faciliteter är lättillgängliga.

Även om mycket av huset är i sitt ursprungliga skick, har underhållet blivit något eftersatt, vilket innebär att en renovering och modernisering kan vara på sin plats. Fastigheten är besiktigad och en dolda fel försäkring kommer att tecknas. Säljaren kommer att friskriva sig från de delar som försäkringen inte omfattas av. Besiktningsprotokollet finns tillgängligt under fliken dokument.

Karta för Gisselstadsvägen 33

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-ljungby-falkenbergs-kommun-gisselstadsvagen-33-21296450

1600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.