Gim 110 – 8 – Ånge kommun

Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Gim 110

Välkommen till denna magnifika familjevilla i hjärtat av vackra Gim! Med sina imponerande 8 rum och rymliga kök erbjuder detta hem en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och charmig karaktär.

Villan strålar av omsorg och kärlek, varje hörn vittnar om de noggranna händer som har format detta hem till en varm och inbjudande plats för en stor familj att trivas i. De generösa ytor skapar utrymme för både gemensamma aktiviteter och avskildhet, och ger möjlighet för varje familjemedlem att hitta sin egen oas av lugn.

Köket och matsalen är hjärtat i detta hem. Här är det enkelt att skapa läckra måltider som kan njutas i den tilltagna matsalen, eller varför inte under sommarens solstrålar på den härliga uteplatsen framför huset.

De åtta rummen erbjuder många möjligheter. Skapa personliga utrymmen för varje medlem, inrätta ett hemmakontor eller ett lekrum för de små. Här finns utrymme för att förverkliga drömmar och skapa minnen som varar livet ut.

Läget i Torpshammar ger dessutom möjlighet till det bästa av två världar. Med närhet till både natur och stadsliv finns det här alltid något att göra. Promenader i den vackra omgivande naturen eller utflykter till närliggande sevärdheter blir en del av vardagen.

Denna välskötta familjevilla är helt enkelt en plats där livet kan blomstra och minnen skapas. Ett hem att vara stolt över och att älska i många år framöver.

Karta för Gim 110

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-torpshammar-ange-kommun-gim-110-20606035

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.