Getholmsgatan 5 – 4 – Luleå kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Getholmsgatan 5


Välkommen till denna prydliga villa på populära och stadsnära Bredviken! Ek-parkettgolv ligger enhetligt i hela huset som går i ton med de prydliga väggfärgerna, vilket ger huset en tydlig röd tråd med både färgval och materialval vilket skapar en hemtrevlig känsla redan vid första anblick.

Invändigt består huset av 109 kvm boarea och 109 kvm biarea som fördelar sig på fina sociala ytor. Praktisk hall med klinkergolv och golvvärme, i anslutning till denna finns en gäst-wc med klinkergolv och golvvärme. Vidare in i huset finns ett intilliggande kök med härlig rymd, fint ljusinsläpp från flertalet fönster och plats för större matgrupp. Köket har även gott om både förvaring och bänkyta. Köket och matplatsen går i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet som även detta badar i härligt ljus då fönster finns i tre väderstreck. Denna yta är perfekt för det sociala umgänget. Utöver de stora gemensamma ytorna på entréplan så finns tre sovrum i varierande storlek. Från ett utav sovrummen nås bostadens ena badrum som är i prydligt utförande med kakel, klinker och golvvärme.

Bostaden har också tillgång till en mycket trivsam källare som nuvarande ägare renoverat med golvvärme och lagt in samma ekparkett som övre plan- allt för en enhetlig känsla! En nybyggd bastu och relax som inspirerats av den Japanska stilen finns här, med dusch och wc. Intill ligger husets klädvård med tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd. Utöver den fina relaxen finns fina ytor som nyttjats som både sovdel, sällskapsdel och träningsyta/förvaring samt matkällare.

Huset står belägen på en väl tilltagen tomt, som är en mycket trevlig trädgårdstomt. På framsidan finns ett vidbyggt garage med plats för en bild, med elektrisk port. Grå marksten på uppfarten med plats två bilar och stenmur som avskärmar tomten mot gatan.

På husets baksida, där solen befinner dig som mest, finns en stor trädäckad altan som nås via altandörr invid matplatsen och från ena sovrummet.

Bredviken är ett populärt bostadsområde med närhet till centrum. Goda bussförbindelser till både centrum, Luleå Tekniska Universitet och Sunderby Sjukhus. Närhet till matvarubutik, hälsocentral, apotek och restauranger.

Villan är besiktad av Anticimex och kommer försäkras via Anticimex mot dolda fel!

Välkommen hit till detta prydliga hem!

Karta för Getholmsgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bredviken-lulea-kommun-getholmsgatan-5-21326342

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.