Gesällgränd 4 – 7 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 4.295.000 kr

Beskrivning av Gesällgränd 4

Välkommen till ett enastående hem där tradition och charm möter modern komfort. Denna ståtliga fastighet, belägen i hjärtat av Torshälla, erbjuder en livsstil rik på historia, kultur och natur.

Denna arkitektoniska juvel från 1800-talet har varsamt renoverats för att bevara sin historiska själ, samtidigt som hemmet erbjuder toppmoderna bekvämligheter. Två paradrum öppnar upp en värld av möjligheter – inred som sovrum, arbetsrum eller kanske ett storslaget bibliotek. Middagar hålls med fördel i den magnifika matsalen med dubbla spegeldörrar. Fastigheten skulle alternativt kunna nyttjas som ett representativt kontor för den som driver egen verksamhet.

En traditionell och fullt fungerande kakelugn står i centrum, från den vackra eldstaden sprids både värme och en hög mysfaktor. Kompletterat med nyinstallerade, designade luftvärmepumpar från 2023 säkerställs en komfortabel inomhusmiljö året runt.
De fina trägolven i samtliga rum talar för sig själva, när du kliver in och möts av en behaglig känsla som bara trägolv kan ge.

Hemmavid kan du njuta av en lummig, gammeldags trädgård som är byggd i olika etage vilka bjuder på perenner, frukt och bär. Bara ett stenkast bort öppnar sig naturen med tillgång till vattendrag, den vidsträckta Mälaren för båtälskaren och inbjudande skogsområden. Ett perfekt läge för den som söker fridfullhet eller äventyr i det fria. Ett perfekt läge för golfälskaren med två golfbanor i hög klass i området.

För familjen som söker närhet till utbildning och fritidsaktiviteter ligger detta hem idealiskt beläget med närhet till skolor, förskolor och en ridskola där barnen kan utforska och utveckla sina passioner. Läget invid Holmberget och Ebelingmuseet, med pittoreska caféer som Gröna Villan och Amarant runt knuten, ger goda förutsättningar för trivsamma promenader och utflyter i närområdet. Därtill erbjuder fastigheten närhet till shopping, affärer och snabbköp.

Generösa förrådsytor och en extra byggnad öppnar möjligheter för kreativitet – kanske blir det din nya ateljé, ett hobbyrum eller ett charmigt sommarhusprojekt? En separat vedbod samt extra tillbyggnad erbjuder praktisk förvaring för trädgårdsredskap och grill.

För den som pendlar till andra städer ligger Eskilstunas centralstation drygt 10 minuter bort med bil alternativt cirka 25 minuter med tät bussförbindelse.

Missa inte chansen att förvärva en fantastisk fastighet på en alldeles speciell plats!

Karta för Gesällgränd 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-torshalla-eskilstuna-kommun-gesallgrand-4-21298884

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.