Gäverängevägen 2 – 8 – Ockelbo kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Gäverängevägen 2

Välkommen till detta imponerande och mångfacetterade bostadshus beläget på Gäverängevägen 2 med anor från 1850. Med sitt strategiska läge intill strandkanten och med egen strand vid Bysjön utlopp vid Testeboån, erbjuder denna fastighet en exceptionell möjlighet att omfamna naturens skönhet och harmoni.

Fastigheten sträcker sig över två generösa våningsplan och omfattar sammanlagt 341 kvadratmeter exklusivt boende. Den övre våningen om 184 kvadratmeter erbjuder en bostadsmiljö som präglas av ljus, rymd och välplanerade ytor. Den öppna planlösningen ger en känsla av sammanhang och möjliggör smidig övergång mellan de stora sällskapsytorna. Det naturliga flödet mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för både vardagsliv och underhållning. Här erbjuds eldstäder i allrum och vardagsrum med öppen spis i allrummet och vardagsrummet har en vacker kakelugn. Bostadens eldstäder har nyss genomgått besiktning och samtliga eldstäder går att elda i.

Förutom de sociala utrymmena erbjuder övervåningen även fyra rymliga sovrum, vilket möjliggör komfortabelt boende för en större familj eller möjlighet att inreda arbetsrum eller gästrum efter behov. De två badrummen bidrar till att underlätta vardagsrutiner för den större familjen.

En av de verkliga höjdpunkterna hos denna fastighet är det fantastiska uterummet beläget intill vattnet. Här kan man njuta av panoramautsikt över sjön och omgivande natur medan man kopplar av och umgås med vänner och familj. Oavsett om det är för morgonkaffet eller kvällens avslappnande stunder, kommer detta uterum att vara platsen där minnen skapas.

Det nedre planet om 157 kvadratmeter har en mångsidig användning. En separat ”lägenhet” ger möjlighet till privatliv och flexibla boendelösningar. Ett garage ger skydd för fordon och utrymme för förvaring. Dessutom finns en tidigare restauranglokal som kan användas som festvåning eller kanske omvandlas till ett kreativt utrymme för hobby eller en egen företagsverksamhet.

Gäverängevägen 2 är mer än bara ett hem; det är en möjlighet att leva nära naturen och samtidigt njuta av modern komfort. Här finns alla förutsättningar för att skapa en livsstil som präglas av harmoni, trivsel och flexibilitet. Om du söker en unik fastighet med potential att forma efter dina drömmar, är detta en möjlighet som inte bör missas.

Kontakta oss för att boka en visning och uppleva allt detta extraordinära hem har att erbjuda.

Karta för Gäverängevägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-ockelbo-ockelbo-kommun-gaverangevagen-2-20342075

Avstånd till vatten: 50 meter

Foto av: Bastien @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.