Gartzvägen 27 – 6 – Kumla kommun

Utgångspris: 4.900.000 kr

Beskrivning av Gartzvägen 27

Välkomna till Gartzvägen 27 – en generös villa med 222 kvm bostadsyta + hel källarvåning med goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Här finns många möjligheter till olika boendeformer, kanske ni vill använda hela huset för er egen familj eller hyra ut en separat lägenhet eller kanske generationsboende? Samtliga duschrum och toaletter är renoverade 2017 med kakel och klinker.

På första våningen finns en generös lägenhet om 3 rok med ett generöst kök där många får plats att tillsammans laga mat. Intill ligger ett väl tilltaget vardagsrum med matplats, här umgås man hela familjen och släkten! Utgång till framsidan av huset.
Dusch/wc med kakel och klinker. Det finns två väl tilltagna sovrum samt även en gästtoalett.

På andra våningen finns en lägenhet om 2 rok, som har ett kök med vita nyare köksluckor och vitvaror. Ett ljust vardagsrum med balkong mot trädgården. Sovrum samt ett renoverad duschrum.

På samma våning, andra våningen finns en gästdel om 1 rok. Ett vardagsrum/sovdel med utgång till balkong mot trädgården. Kök med vita köksluckor och ett renoverat duschrum med kakel och klinker.

Trädgård med gräsmatta, bra med plats för både den som vill odla och plantera och barnen som vill leka! Garage finns med tre garageplatser.

Fastigheten är besiktigad och energideklarerad, protokoll finns att läsa i annonsen under dokument!

Haga området är ett lugnt och populärt bostadsområde som ligger centralt i Kumla med närhet till det mesta.
På en kort cykelturs avstånd finns Kumla torg med caféer, restauranger, bibliotek, matbutik och affärer. Ett stenkast från torget finns Kumla sjön med vackra och rogivande promenadstråk, Tivoli lekparken som är ett populärt utflyktsmål för barnen. Här finns även Djupadalsbadet med inomhusbad och även utomhusbad under sommaren.
En kvällsutflykt till Kumla Sjöpark med ett gott restaurangbesök eller kanske egen grillning vid sjön, eller bara en avkopplande promenad runt sjön.
En kort biltur bort vid Kvarntorp finns den omtyckta och utmanande ”Trappan”, där ni utmanar varandra i benstyrka. På vintern finns slalombacke, pulkabacke och längdåkning spår att åka i. Här finns även en värmestuga och grillplatser att inta fika på.
Kumla golfbana finns även i närområdet. Utanför Hällabrottet finns även vackra promenadleder kring sjöarna och Söderhavet.

Bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Örebro, Hallsberg och vidare till övriga orter.
I närområdet finns flera förskolor och skolor upp till åk 9.

Välkomna att boka in er till visning! – Ett hus med stora och många möjligheter till olika boendeformer!

Karta för Gartzvägen 27

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-haga-kumla-kommun-gartzvagen-27-20000246

Avstånd till vatten: 2000 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.