Gårdspånga 138 – 7 – Vimmerby kommun

Utgångspris: 1.295.000 kr

Beskrivning av Gårdspånga 138

Det välbevarade skänker själen ro! Eldstäder i de allra flesta rum!
Längst de vidsträckta vyerna och de gyllende fälten finner vi Gårdspånga 138. Ett lantliv med det lilla extra!
Innanför smidesgrindarna döljer sig en härlig trädgård. Om våren breder sig sipporna ut som ett lapptäcke under det vackra trädet. Med sin grova, gråskimrande stam, vakar och bjuder den in oss till denna vackra bostaden. Den gula, charmiga bostaden med sina vita knutar anno 1909 följer traditionen och ligger inbäddad i grönska. Fjärran från storstadens hets och brus. En plats för njutning, frihet, avkoppling och avskildhet. Perspektiv. Detaljer. Det storslagna och det intima.

Gårdspånga 138 – Ett hem för alla årstider. Vackra trägolv, gedigna eldstäder och trevlig planlösning där ljuset får flöda fritt. Nedanvåningen, husets hjärta. God kontakt mellan det lantliga köket, matsalen och vardagsrummet. Här finns eldstäder i de allra flesta rum! De skapar trivsel och värme som inget annat. På entréplan finner vi även den vackra punschverandan, sovrum samt badrum. På ovanvåningen, en plats för vila och eftertanke med sina tre sovrum. Gott om förvaringsutrymmen runt om i huset i form av kattvindar, skafferier och garderober. Ibland är det enkelheten som skapar balans och livskvalité i tillvaron!

Trädgården är en grönskande idyll med flera fruktträd och gott om odlingsmöjligheter. Omgivning i form av öppna landskap. På tomten finns även äldre gårdslänga med förvaringsutrymmen. Vi finner även mindre stallbyggnad som rymmer två boxplatser. I samma byggnad finns även garage, vedbod och rymlig loge. El och vatten finns draget till byggnaden.

Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in och ger en magisk karaktär. Varmt välkommen till detta ostörda läge med ängarna som granne. Ett hem med en trädgård att drömma om!

Varmt välkomna till Gårdspånga 138 – Ditt egna smultronställe och idyll!

Karta för Gårdspånga 138

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vimmerby-vimmerby-kommun-gardspanga-138-21296574

1400

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.