Gärdesgatan 18 – 3 – Borlänge kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Gärdesgatan 18

Välkommen till denna lättskötta tegelvilla belägen i det eftertraktade området Åselby. Här har redan betydande renoveringar genomförts, inklusive utbyte av tak och fönster samt dräneringsarbeten, vilket ger dig en stabil grund att bygga vidare på. Med dessa tunga investeringar redan gjorda kan du fokusera på att sätta din egen prägel på insidan av huset och skapa ditt drömboende.

Nu har du chansen att modernisa husets insida och anpassa det efter din smak och dina behov. Här finns gott om utrymme att utforma ditt drömkök, skapa avkopplande sällskapsytor och inreda sovrum enligt dina önskemål. Huset värms upp med fjärrvärme och fiber är förberett för enkel installation.

På entréplan finner du två rymliga sovrum, medan ett rejält tilltaget sovrum i källarplanet erbjuder ytterligare utrymmen för familjen eller övernattande gäster. Garage finns redan i källaren, men det finns också möjlighet att bygga ett ytterligare garage på tomten om så önskas.

Utomhusområdet är en oas för trädgårdsentusiasten med massor av potential för odling i pallkragar och andra planteringslösningar. På framsidan finns en boulbana anlagd där du kan samla dina gäster för att spela ett parti. På baksidan av huset väntar en fridfull trädgård som bjuder in till sociala grillmiddagar på det stora trädäcket där taket erbjuder svalkande skugga. När sommarkvällen blir sval kan ni flytta in till det inglasade uterummet och fortsätta att umgås tills solen går ner.

Detta är det perfekta valet för dig som söker ditt första hus och en idealisk plats för en barnfamilj att växa och trivas i. Njut av att bo i ett lugnt och tryggt område med närhet till naturreservatet Smäcken och dess vackra promenadslingor.

Vill du bo i lugna, trygga Åselby? Anmäl dig på visning nu!

Karta för Gärdesgatan 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-aselby-borlange-kommun-gardesgatan-18-21331298

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.