Gamla vägen 19 – 5 – Värmdö kommun

Utgångspris: 7 800 000 kr

Beskrivning av Gamla vägen 19

Fräsch enplansvilla med garage i ett barnvänligt område centralt i Gustavsberg. Villan, som ligger på en lugn gata i populära Höjdhagen, ligger bra placerad med ett ljust sydvästläge. Stor altan med intilliggande förråd. Här ligger solen på större delen av dagen. Separat garage i delat garaget ligger intill villan. Inom räckhåll finns förskola, den gamla fina renoverade Ekdalsskolan anno 1800-talet, affärer, restaurang, bussar, motionsspår och inte minst brygganläggningar vid Farstaviken. Inom räckhåll finns även fina strövområden med elljusspår för promenad, löpning, längdskidor samt fin skog att ströva i. Inom räckhåll finns även utegym, golfbana men även bra kommunikationer in till stan.

Villan, som nyligen byggts till och även renoverats, består av tre rejäla sovrum, allrum/TV-rum med plats för större soffgrupp, helkaklat badrum, separat gästtoalett, klädförvaring, stort vardagsrum och kök i ljus och öppen planlösning. I vardagsrummet finns ett flertal fönsterpartier vilket skapar ett fint ljusinsläpp och känsla av rymd. Från vardagsrummet tar du dig ut till den soliga altanen som ligger i ett soligt sydvästläge. Mellan vardagsrummet och köket finns matplatsen som rymmer ett större matbord. Köket är stilrent med ljusa färger. Intill köket finns villans tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Det här är ett optimalt boende för dig som önskar ett praktiskt, lättskött och fräscht boende och ett boende med närhet till det mesta! Villan kommer att vara besiktigad och säljaren skall teckna en dold-fel-försäkring i samband med försäljningen -allt för en trygg bostadsaffär! Detta är också en kommande försäljning där visning planeras 11 augusti 2024. Intresserad? Klicka på ”Anmäl intresse” (ej mejl) och fyll i uppgifterna så får du löpande information och när det närma sig visning. Värd att vänta på!

Karta för Gamla vägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hojdhagen-varmdo-kommun-gamla-vagen-19-21322355

Avstånd till vatten: 450 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.