Gamla Södåkravägen 272 – 4 – Höganäs kommun

Utgångspris: 5.495.000 kr

Beskrivning av Gamla Södåkravägen 272

Villan för er som söker lugn och harmoni!
Välkomna till detta makalöst trevliga boende på Gamla Södåkravägen 272. Här finner ni en bostad för ett trivsamt leverne, lantligt och lugnt placerat men ändå nära till allt. Bostaden är smakfullt och varsamt omhändertagen med en trädgård som inbjuder till livsnjutning och närvaro. Har genomgående enhetliga och fina materialval och riktigt trevliga sociala ytor både inne och ute. På entréplanet har man en rymlig och välkomnande entréhall med gott om plats för ytterplagg, skafferi/kylrum och ett trevligt kök för frukost, matlagning och umgänge. Två fina badrum och ett stort härligt sovrum. Rymligt vardagsrum och fin access till den prunkande trädgården med odlingsmöjlighet i drivbänk, växthus eller orangeri. Här finns även förråd, gym och fina hörnor för soldyrkaren. En trappa upp har man ett stort allrum med möjlighet att inreda till sovrum etc, allt efter behov! Uppfarten är rejäl och rymmer 2 bilar med möjlighet för laddning. Uppvärmning sker via kostnadseffektiv bergvärme.
Utanför dörren möts man av äppelodlingar, ängar och lantlig entreprenörsanda. Distributörerna till matkulturen i regionen avlöser varandra med allt från loppmarknader, caféverksamhet till primör- och köttproduktion. Avståndet till de större orterna Höganäs, Ängelholm och Helsingborg är sådär alldeles lagom och här är verkligen livet gott att leva. Jonstorp är närmaste ort/by, här finns en av kommunens fina 0-9 skolor med alla tänkbara fritidsaktiviteter, riktigt välsorterad ICA-butik, pizzeria och restauranger mm

Bli en stark köpare/intressantare spekulant!
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Karta för Gamla Södåkravägen 272

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-jonstorp-hoganas-kommun-gamla-sodakravagen-272-21302383

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.