Gamla landsvägen 116 – 4 – Norrköpings kommun

Utgångspris: 3 500 000 kr

Beskrivning av Gamla landsvägen 116

”POPULÄRT OCH PRAKTISKT”- ENPLANSVILLA 2001 MOT SKOGSKANTEN, DUBBELGARAGE OCH BASTUSTUGA MED DUSCH
Välkommen till denna naturnära och väl omhändertagna fastighet om dryga 2 600 kvm, bestående av en enplansvilla från Älvsbyhus 2001, ett dubbelgarage och en bastustuga med duschplats- belägen i eftertraktade Svärtinge.
Här erbjuds en bekväm och praktisk enplanslayout som i storlek passar perfekt som första hus, för familjen och till paret som känner att tvåplansvillan börjar bli för stor.
Bostaden upplevs rymlig genom en väl genomtänkt planlösning på en yta om 121 kvm, idag fördelat på totalt fyra rum och kök. Bostadens hjärta är det rymliga köket med intilliggande matplats, vilken har en öppen belägenhet mot vardagsrummet. Vardagsrummet har flera fönster samt utgång till baksidans lugna läge mot det intilliggande skogspartiet. Rummet kan delas av och inredas för ytterligare rum/sovrum. De tre sovrummen finns samlade i huset intill duschrummet och den mindre wc:n. Dessutom finns en praktisk groventré med tvättstuga, utgång på gaveln av huset i riktning mot garaget.

Garaget består av ett dubbelgarage som ger plats för bilar och förvaring, flera bilplatser finns på infarten Tre-fas el.
För dig som älskar avkoppling och välbefinnande finns ett bastuhus med både dusch och en härlig finsk bastu av märket Harvia . Ytterligare finns ett förråd med betonggolv, perfekt för att förvara verktyg och trädgårdsutrustning. Ett vedförråd är också vidbyggt för att säkerställa att du alltid har tillgång till bränsle för bastun.

Detta är en utmärkt fastighet för dig som söker ett läge, intill skogens lugn, samtidigt som du har grannar och alla bekvämligheter inom räckhåll.

Området Svärtinge har närhet till sjön Glan och bjuder på både för- och grundskolor, mataffär, badplats, lekplats samt flera fina promenad- och löparspår som kan kopplas samman med Östgötaleden. Dessutom bjuds det in till olika idrottsaktivitet genom Billbäcks arena som även innehar inne- och utegym samt padelbanor
Goda förbindelser genom både buss och cykelväg till såväl Norrköping som Finspång.

Välkommen att boka in en visning!

Karta för Gamla landsvägen 116

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-svartinge-norrkopings-kommun-gamla-landsvagen-116-21328037

Avstånd till vatten: 650 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.