Gamla Grevlundavägen 38 – – Simrishamns kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Gamla Grevlundavägen 38

Idyllisk fastighet på Grevlunda Backar med ett fritt naturskönt läge samt härlig utsikt över Hanöbukten. Detta vackra röda hus på Gamla Grevlundavägen 38 väntar på en ny lycklig ägare. Lugnt och stillsamt, en ypperlig plats att finna ro och trivsamhet. Här bor man högt beläget i ett lummigt landskap med vacker natur runtom sig. Fastigheten erbjuder gott om plats för den stora familjen. Tillhörande gästdel med både eget kök och badrum ger perfekta förutsättningar för gäster och umgänge! Innemiljö som är stilfullt renoverad med oljade trägolv, vackra träfönster, kök med Bertazzoni-spis, tre vedkaminer, bakugn, samt en förtjusande glasveranda.

Med denna fastighet medföljer en alldeles fantastisk utemiljö. Flera härliga uteplatser i samtliga väderstreck runtom huset samt favoritsamlingsplatsen med pergola, utekök och en handbyggd napolitansk pizzaugn. Fastigheten ägdes under 50-talet av en trädgårdsmästare på anrika Alnarp, som under denna tiden anlade trädgården. En stor växtlig variation av äppelträd, valnötsträd, blåbärsbuskar, storslagna barrträd och blommor finner vi i trädgården som är ständigt närvarande och lättåtkomlig. På lummiga tomten erbjuds gott om plats för odling och njutning med slående utsikt över Skånes vackra landskap.

Med en enkel promenad eller cykeltur på knappa 2 km till Vitaby, eller 5-7 km till St Olof och Kivik, finnes service i alla slag finns. Närhet till ekobönder med försäljning av grönsaker, ägg och kött. Havet och Vitemöllas kritvita sandstrand når vi inom samma avstånd. Ett ypperlig tillfälle att låta dina drömmar om ett boende på Österlen realiseras! Välkommen att anmäla intresse!

Karta för Gamla Grevlundavägen 38

https://www.hemnet.se/bostad/villa-140m2-simrishamns-kommun-gamla-grevlundavagen-38-21297722

3600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.