Galaxgatan 16 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 6.400.000 kr

Beskrivning av Galaxgatan 16

Välkommen in till Galaxgatan 16, ett representativt 2-planshus med låga driftkostnader! Det här huset erbjuder 3m i takhöjd på övre plan med en tilltalande planlösning och stora sällskapsytor. Braskamin i centrum både på över- och nederplan som skapar en hemtrevlig stämning. Huset präglas av genomgående fina golv, höga lister och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Det är välbyggt och noga omhändertaget genom åren. De noga utvalda materialvalen gör sig påminda i husets alla rum och bidrar till en fantastisk rymd samt ett gediget hus.

Huset har tre sovrum där master bedroom erbjuder en rymlig klädkammare. För den stora familjen finns möjligheten att skapa ytterligare 2 sovrum vid behov.
På övre plan möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genom pardörrar i glas når du det stora uterummet och vidare till terrassen. Husets entré har du en trappa upp från uppfarten. Från uppfarten når du också ett inbyggt garage. Via garaget kommer du in på nedre plan där du finner ett sovrum, allrum, tvättstuga, badrum med bastu och wc samt en rymlig klädkammare.

I Gånsta bor du i ett tryggt och lugnt område med närhet till förskola, skolor, elljusspår, idrottsaktiviteter och matbutiker. Centrum nås snabbt med cykel och för dig som inte vill cykla erbjuds goda bussförbindelser som tar dig runt i Enköping eller till resecentrum för dig som pendlar till andra städer.

Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare för mer information kring huset, försäljningen och bokning av visning!

Varmt välkommen!

Karta för Galaxgatan 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gansta-enkopings-kommun-galaxgatan-16-20621695

Avstånd till vatten: 950

Bild från: