Fyllingevägen 67 – 7 – Halmstads kommun

Utgångspris: 4.975.000 kr

Beskrivning av Fyllingevägen 67

Nu finns chansen att köpa ett nybyggt hus med mycket låg drift – Våren 2021 färdigställdes detta klimatsmarta och tekniska hus på 2 plan där varje 178 kvadrat är på rätt plats och noga genomtänkt.

Här kommer ni att njuta av den höga standard som man förknippar med nyproduktion och den låga driften med bland annat solpaneler.

Lägg till två läckra badrum på respektive plan varav bastu i det ena. Få fem sovrum, allrum för gott tonårshäng. Likaså att få vidbyggt garage, laddbox finns installerad, stora förrådsutrymmen och direktkontakten till groventré/tvätt – Då förstår ni att detta är ett hus för lång tid framöver. För har ni barn ? Kommer allt vara väldigt smidigt när vagn och barnens blöta kläder ska tas om hand efter familjens aktiviteter.

Så varmt välkomna till Fyllinge där naturen, närhet till kustremsan, skola, shoppingområdet Hallarna men framförallt att barnen får närhet till alla kompisar och tryggt kan cykla till alla aktiviteter. Det är så det är att bo i området. Tryggt och enkelt!

Välkomna att kontakta Henrik på Bjurfors

Karta för Fyllingevägen 67

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-fyllinge-halmstads-kommun-fyllingevagen-67-20936955

1100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.