Funbo Spångtorp 32 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 990 000 kr

Beskrivning av Funbo Spångtorp 32

Funbo Spångtorp en familjeidyll endast en kvarts bilfärd från Gnistarondellen i Boländerna i Uppsala. Här erbjuds ett hem för den stora familjen där varje medlem kan få sitt eget kryp in då huset erbjuder upp till fem sovrum. Planlösningen erbjuder idag uthyrningsdel då tillbyggnad gjorts i bortre delen av huset innehållandes sovrum, badrum med dusch och eget kök. På fastigheten finns ett oisolerat garage med vidbyggt isolerat rum om ca 15 kvm. På tomten finns även en gäststuga uppförd på 1960-talet. Blandad trädgårds/naturtomt med fruktträd, bärbuskar och odlingslådor. På framsidan njuter ni av ett soligt söderläge och på kvällen kommer solen till trallen på baksidan av huset.

Trevlig planlösning som fördelar sig på ett plan med smakfullt kök renoverat 2012, tvättstuga med groventré, vardagsrum med kamin, två bad/duschutrymmen, flertalet sovrum samt uthyrningsdelen där köket kan göras om till ytterligare sovrum. Spångtorp är ett trivsamt och lungt område alldeles utanför Gunsta. Ett boende som erbjuder möjlighet till ett naturnära liv i ett område fullt av barnfamiljer och god sammanhållning. I närliggande Funbo finns förskola och grundskola F-åk 3, hit körs barnen på ett mycket smidigt sätt med skoltaxi direkt från dörren. Fina naturomgivningar och intilliggande Funboån inbjuder till promenader, löpturer, längdskidor eller svamp-och bärplockning. Bad, fiske och båtnöje finns tillgängligt i närbelägna friluftsområden. Planer finns att utöka kommunikationerna med stadsbussar i takt med att Gunsta samhälle byggs ut. Att leva och bo här skapar verkligen en möjlighet att leva i en lugn tillvaro med bekvämt avstånd till Uppsalas stadsliv.

Renoveringar och uppgraderingar har kontinuerligt genomförts för att säkerställa komfort och funktionalitet. Utbyggnad av 38 kvm år 1998 inkluderade två sovrum och ett stort badrum med dusch och plats för badkar. Ytterligare förbättringar inkluderar ett nytt kök och köksmaskiner år 2012, ommålning av fasad 2017, renovering av badrum 2018, nytt värme- och ventilationsaggregat inklusive rengöring av kanaler 2019, samt nya tvättmaskiner och diskmaskiner år 2019, 2020 och 2021. År 2020 byggdes även en ny altan på framsidan inklusive byte av virke på befintliga stommar, och 2021 installerades en ny kyl/frys i uthyrningsdelen. Senast år 2023 installerades en ny avloppsanläggning, minireningsverk med hög skyddsnivå.

Denna charmiga familjevilla är inte bara ett hem utan en livsstil där lugn och harmoni möter bekvämlighet och närhet till stadslivet. Ta chansen att upptäcka allt detta hem har att erbjuda och låt det bli starten på ditt nya kapitel i Funbo Spångtop.

Karta för Funbo Spångtorp 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-funbo-uppsala-kommun-funbo-spangtorp-32-21329312

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.