Fruktvägen 8 – 5 – Simrishamns kommun

Utgångspris: 6.495.000 kr

Beskrivning av Fruktvägen 8

Välkommen till Fruktvägen 8 i Rörum – En arkitektritad tegelvilla enligt modern tolkning på den skånska längan med sitt sandfärgade tegel och tradionellt listtäckta papptak.

Utformningen bjuder in dig till en harmonisk atmosfär med ljusinsläpp, genomgående siktlinjer, sina genomtänkta materialval och noggrant skapade detaljer. Betonggolven som är genomgående för hela entréplanet samspelar med kalkputsade väggar med inslag av snickeriplywood och breda fönsterbänkar i massivt trä som ger en organisk känsla som skapar en atmosfär av naturlig skönhet i varje rum.

På entréplanet öppnar de sociala och inbjudande ytorna upp med kök och vardagsrum som smälter samman till en enhet. Den centralt placerade braskaminen sprider en känsla av välbefinnande, medan stora fönsterpartier i tre väderstreck låter naturens ljus strömma in från alla håll.
Trädgården blir en naturlig förlängning av ditt hem när du stiger ut på en av de tre njutbara uteplatserna som vi även når via direktaccess från vardagsrum och kök. Under varma sommardagar med dessa dörrar öppna skapas en känsla av att befinna sig i en dunge.

En specialutformad trätrappa leder dig upp till ovanvåningen, där snedtak med takfönster och träbjälkar skapar en charmig och intim atmosfär i kombination med massivt trägolv. Här finner du två av hemmets tre sovrum i respektive gavel. Även ett så väl estetiskt tilltalande som praktiskt gäst-wc finns här att tillgå.
Utöver detta bjuder det stora badrummet på entréplan in med gråmelerad kalksten från Östersjöområdet och en stilfull inredning som harmonierar perfekt med resten av huset.

Villans praktiska klädvårdsavdelning gör det enkelt att hålla ordning och reda i vardagen, medan den fantastiska utomhusmiljön lockar med flera underbara platser att välja mellan i takt med att solen rör sig under dygnet. Från den välskötta singeluppfarten till de grönskande planteringarna och den inbjudande paviljongen under skyddande tak – varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och inspirerande livsmiljö. Paviljongen är ritad av arkitekten till huset och är tänkt som rumsskapare, insyns- och vindskydd. Den består av vitlaserade trälister i olika bredd. I trädgården finns också ett gulmålat mindre insynsskydd gjord i samma byggteknik som paviljongen för att skapa en enhetlig känsla.

I den direkta närheten finner vi två golfbanor, några minuters gångväg till den omtyckta Sophiaskolan(Waldorfskola), cykelavstånd till Knäbäckshusen, Rörums Backar och Vik samt cykelväg till Kivik och Simrishamn.

Ett drömboende på Österlen väntar, helt enkelt.

Karta för Fruktvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-rorum-simrishamns-kommun-fruktvagen-8-21297055

1200

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.