Fredrikshofsgatan 1 – 9 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 3.695.000 kr

Beskrivning av Fredrikshofsgatan 1

Nu finns möjlighet att förvärva denna generösa villa på Fredrikshofsvägen 1. Industriellt kök, braskamin som ger behaglig värme och en lummig trädgård med välsmakande äpplen erbjuds på denna adress. Utmärkt plats att ta en kopp kaffe när solens strålar börjar värma och fåglarna börjar kvittra!

Den blå dubbeldörren leder in i bostaden som tillhandahåller ett digert kök med industriell design. Kapitalvaror i rostfritt, blå köksinredning och gott om plats att duka upp till glädjefyllda måltider erbjuds här. Bostaden präglas av detaljer såsom vacker bröstpanel, schackrutigt golv och fina porslinsknoppar. Dubbla vardagsrum i fil, varav ena med braskamin från Contura. En perfekt plats att samlas på efter snögubbsbygge en kall vinterdag. Möblera med soffgrupp och tävla i Fia med knuff.
En trappa upp ligger ett hemtrevligt allrum som utgör en perfekt plats för fredagsmys och favoritgodiset! På övervåningen finns även fyra sovrum, klädkammare och ett kontor. Sovrummen kan möbleras med säng, skrivbord och förvaringsmöbler.
Två badrum och gästtoalett finns fördelade på de tre våningsplanen. Fastigheten tillhandahåller även en källare med förrådsutrymmen, tvättstuga och ett av bostadens badrum med badkar. Altandörr från matplatsen leder er ut till trädgården som består av en stor gräsmatta omgiven av välskötta äppelträd. En stor fastighet där hela familjen kommer att trivas!

Här bor ni i ett villakvarter ett stenkast från Vilsta friluftsområde med endast fem minuters promenad till kvällsdoppet i juli. För er som gillar längdskidor kan ni åka enda från husgrinden en vinter som denna. Vilsta erbjuder vacker omgivning med motionsspår och badplats som på vintern förvandlas till skidbacke och upplysta konstsnöspår. Bostadsområdet ligger vidare på behagligt gång- och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen med täta avgångar till hela Mälardalen.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

Karta för Fredrikshofsgatan 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-vilsta-eskilstuna-kommun-fredrikshofsgatan-1-21245336

100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.