Fortgatan 21 – 12 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 15 900 000 kr

Beskrivning av Fortgatan 21

Underbart tillfälle att förvärva en fantastisk, välvårdad villa med havsutsikt och stor lummig trädgård! Denna imponerande bostad bjuder in till stora och ljusa sällskapsytor som skapar en inbjudande atmosfär för sociala stunder. Njut av panoramautsikten från det eleganta tornet, där du kan blicka ut över Vinga, södra skärgården och Älvsborgs fästning. Med generös takhöjd, öppen spis, och stora, lättmöblerade rum får du en känsla av rymd och harmoni. Den praktiska möjligheten till en separat lägenhet i källaren ger flexibilitet och potential för uthyrning om man skulle önska genom enklare justeringar.
Dessutom erbjuder det skyddade läget på hörntomten och den soliga placeringen på återvändsgatan en privat och avskild atmosfär. På tomten möts du av stora ytor och en grönskande trädgård som pryds av fruktträd och en lekvänlig gräsmatta, där de vackra bergen skapar en naturskön atmosfär intill dammen och angränsande natur.
I idylliska och anrika Långedrag bor du med promendavstånd till salta bad, restauranger, affärer och buss- och spårvagnsförbindelser, samt färjor till skärgården.
Endast någon minut från nya fina Långedragsskolan. Perfekt och tryggt om man har barn i skolåldern.

Välkommen till Fortgatan 21

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Matilda Hamilton Ivarsson för mer information om bostaden.

Karta för Fortgatan 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-12rum-langedrag-goteborgs-kommun-fortgatan-21-21289445

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.