Forsnäsvägen 7A – 4 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Forsnäsvägen 7A

Välkommen till din nya drömvilla i populära Bergshamra! Denna vackra 1-plans villa är byggd 2017 med genomgående stilren standard som gör den till det perfekta hemmet för dig och din familj. Med 121 kvm boyta erbjuder denna fastighet gott om plats för hela familjen.

Den fräscha och ljusa köksdelen är utrustad med vitvaror från 2016 och har rymliga arbetsytor på både rostfri stål och laminat. I anslutning till köket finns utrymme för matplats. Det stora vardagsrummet är socialt och öppet med plats för flera sällskapsmöbler och stora fönsterpartier som skapar ett generöst ljusinsläpp. Härifrån kan du enkelt ta dig ut till den trevliga altanen där du kan njuta av trädgårdslivet och lugnet. I denna villa finns också tre fina sovrum, varav ett masterbedroom med egen walk-in closet/klädkammare. En WC och ett badrum med badkar samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk i ho gör detta till en komplett fastighet för hela familjen.

Den fina trädgårdstomten på hela 2 099 kvm ger tillräckligt med utrymme för både lek, odling och avkoppling. Här finns ett litet växthus med pallkragar samt en trevlig altan i trädäck med plats för flera utemöbler och grill. En del av altanen har en vacker pergola som skapar ett behagligt skuggigt område. På framsidan av huset sträcker sig en plan grusplan ut med gott om plats för flera bilar att parkera.

Närheten till naturen gör detta till ett perfekt hem för den som vill ha en aktiv fritid kring skog, vatten och vandring. Samtidigt är det enkelt att ta sig till Norrtälje på cirka 25 minuter med bil och till Åkersberga centrum på cirka 30 minuter, där du kan ta buss eller tåg till Stockholm city.

Varmt välkommen till Forsnäsvägen 7A!

Karta för Forsnäsvägen 7A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bergshamra-norrtalje-kommun-forsnasvagen-7a-20595735

Avstånd till vatten: 900 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.