Förslövs byaväg 19 – 4 – Båstads kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Förslövs byaväg 19

Välkomna till den här moderna enplans villan, pedantiskt skött och med kvalitativa material. Vi är sist på gatan och här råder lugn och stillhet, den stenlagda uppfarten leder dig upp till det vita putsade huset med fina grå detaljer och läckert pulpettak.

Huset rymmer idag två sovrum som kan bli tre, här finns två helkakalade badrum och stora sociala ytor.
Vardagsrummet är öppet upp i nock och ger en fantastisk känsla av rymd, en vacker kamin går upp i takets högsta punkt och förstärker intrycket.
Köket har genomgående påkostade material och alla vitvaror är av hög kvalité, ett takfönster över köket ger ett ljusinsläpp utöver det vanliga och att laga mat här blir ett rent nöje!

Det stora trädäcket i rakt söderläge sträcker sig längs hela husets längd och badar i sol hela dagen, här finns gott om plats för olika sittgrupper. Trädgården är i olika nivåer och en liten trappa upp finner vi ett utekök med sittplatser, här på tomtens högsta punkt har vi havsutsikt och är helt skyddade av växtlighet. En riktigt fin plats med solens sista strålar som värmer! I öster gränsar tomten till en vacker bokskog som verkligen bäddar in huset i grönska.

På tomten finns även ett garage med ett isolerat förråd, samt ett mindre växthus att odla egna grönsaker i.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Förslövs byaväg 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-forslov-bastads-kommun-forslovs-byavag-19-21368405

Avstånd till vatten: 4800 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.