Forsebol Sörängen 1 – 5 – Melleruds kommun

Utgångspris: 1 900 000 kr

Beskrivning av Forsebol Sörängen 1

Välkommen till denna trevliga 2-plansvilla från Eksjöhus med nybyggnadsår 1981 placerad i natursköna Forsebol, vid foten av Kroppefjäll. Med stora sociala ytor är detta det perfekta hemmet för den som älskar att umgås och ha gott om plats för både vänner och familj.

Denna idylliska bostad erbjuder en gäststuga, ladugård, garage, uthus och till och med ett växthus, som ger möjligheter för den trädgårdsintresserade. Området är omgivet av fantastiska landskap där naturen är din granne och ger dig lugn och ro i vardagen.

Med en boyta om hela 161 kvadratmeter fördelat på 5 rum varav tre rymliga sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och känna sig hemma. Tomtarealen är 3127 kvadratmeter och bjuder in till utomhusaktiviteter och möjligheter för den som drömmer om ett lantligt boende.

Närområdet är fyllt av vacker natur där du kan njuta av långa promenader och upptäcka allt vad Kroppefjällsområdet har att erbjuda. Med centralorten Mellerud 14km bort har du även bekvämligheter såsom affärer, skolor och service inom räckhåll. Det erbjuds skolskjuts för barnen till och från skola.

Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil där du kan njuta av det bästa av både lantliv och bekvämligheter. Slå dig ner och upplev lugnet som bara en plats som denna kan erbjuda. Välkommen hem!

Karta för Forsebol Sörängen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-forsebol-melleruds-kommun-forsebol-sorangen-1-21355189

Avstånd till vatten: 1100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.