Flädervägen 5 – 6 – Timrå kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Flädervägen 5

På Flädervägen 5 i Söråker finns nu denna rymliga familjevilla med generösa utrymmen och härliga ytor till salu! Havet med badbrygga, bastu och småbåtshamn finns inom kort promenadavstånd.

Huset har genomgått omfattande renoveringar av nuvarande ägare. Här möts man av en rymlig och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. På det övre planet är det en öppen planlösning där kök och vardagsrum samsas utan gränser och inbjuder till härliga stunder för samvaro antingen vid middagsbordet eller den härliga mobila köksön! 2 rymliga sovrum på detta plan varav det är möjlighet att dela av för ett tredje. Härifrån tar man sig lätt ut till tomten på husets baksida där det finns yta för skoj och lek men också för avkoppling i spabad i insynsskyddat läge. Från balkongen har man fantastisk utsikt mot Klingerfjärden och horisonten. På entréplanet finns praktisk yta för förvaring, ytterligare två sovrum samt ett stort allrum med en eldningsbar öppen spis med insats och ett helkaklat utrymme för tvätt/relax och bastu. Fiberanslutet. Energiklass B, bergvärme och 3-glasfönster för att optimera husets drift.

Detta är ett lugnt område med närheten till Söråkers centrum med den service och utbud som finns som man kan behöva dagligdags samt skola och förskola inom gångavstånd! Vacker strandpromenad och småbåtshamn finns inte långt härifrån. Ett perfekt boende för den moderna familjen med höga krav på sin standard. Havet med badbrygga, bastu och småbåtshamn finns inom kort promenadavstånd om man inte vill bada i utomhus-jacuzzin och bastun hemmavid för att sedan vila blicken över havet från balkongen.

Karta för Flädervägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-soraker-timra-kommun-fladervagen-5-21173961

Avstånd till vatten: meter

Foto av: Therese Ny @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.