Fjäl 313 – 4 – Timrå kommun

Utgångspris: 3.200.000 kr

Beskrivning av Fjäl 313

Välkommen till denna trevliga villa som funnits länge inom familjens ägo. Här bor man med underbart läge intill älven. En villa med många möjligheter då det tidigare bedrivits bageri i husets källarplan.
I villan möts du av en välkomnande hall med ryggåstak som byggdes ut år 2020 med klinkergolv och golvvärme, här finns bra förvaring med skjutdörrsgarderob.
Badrummet är helkaklat och renoverades år 2021 och är lyxigt utrustad med dubbeldusch. Rymligt kök med ljusa skåpluckor och trevligt ljusinsläpp av flera fönster. Vardagsrummet rymmer både soffa och matbord och här når man balkongen som vetter mot älven. Två sovrum finns på entréplan.

I källarplan finns gillestuga som tidigare använts som sovrum, rum med vatten och avlopp, tvättstuga, förråd, toalettrum och f.d. bageri med egen ingång.

Bergvärme och solpaneler för varmvattnet finns som bidrar till låga driftkostnader. Huset har energiklass A som är bästa klassificeringen.
Fiber finns indraget. Huset är delvis dränerat år 2014 med isodrän.

Här bor man med soligt läge hela dagen och naturskön omgivning med älven utanför.
I Bergeforsen finner du allt du behöver med förskola, skola och matvarubutik inom bekvämt avstånd. Bra placering med närhet till Midlanda flygplats.

Välkommen att anmäla Er till visning!

Karta för Fjäl 313

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-stavreviken-timra-kommun-fjal-313-21292114

50

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.