Fiskaregatan 40 – 7 – Kalmar kommun

Utgångspris: 8.690.000 kr

Beskrivning av Fiskaregatan 40

Varmt välkomna till vackra och välskötta Fiskaregatan 40. Här bor ni med ett extremt centralt läge och eftersom fastigheten inrymmer två lägenheter kan ni själva välja vilken ni önskar bosätta er i samt hyra ut och få in en bra hyra som hjälper er med boendekostnaden. Eller har ni kanske flera generationer i familjen som vill dela på fastigheten så ni känner era grannar? Välj själva!

Huset har genom åren genomgått flertalet stora renoveringar och alla rum och ytor känns väl omhändertagna. 2-rummaren i entréplan har totalrenoverats så sent som 2022 och badrum och kök är nyrenoverat även i den större 5-rummaren. En unik möjlighet att få gångavstånd till stadens rika utbud i en välskött fastighet med fina och smakfulla renoveringar genomförda.

Nuvarande ägare hyr även två garageplatser i grannfastigheten. Något som eventuellt kan överlåtas till nästa ägare. Den skyddade innergården rymmer flertalet förråd, uteplatser och en lite pergola med infravärme. Gräsmattan rymmer lite lek eller ett parti kubb.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller intresse.

Karta för Fiskaregatan 40

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-kvarnholmen-kalmar-kommun-fiskaregatan-40-21270403

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.