Fiskaregatan 4 – 8 – Båstads kommun

Utgångspris: 11.900.000 kr

Beskrivning av Fiskaregatan 4

Familjevilla med centralt läge i Torekov och havsutsikt från altan i västerläge. Fiskaregatan löper parallellt med havet mellan Lotsgatan och Skepparegatan, det är ett inbjudande läge och vi möter en modern och tilltalande villa, nyligen renoverad och tillbyggd med känsla och stil i exlusiva materialval. Stora sällskapsytor, 5 sovrum och tre badrum (ett på vardera planet) samt stor potential i stor gårdsbyggnad. Privat och insynsskyddad trädgård med uteplatser i bästa solläge. Garage och parkeringsplatser.

Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor för både representation och familjeliv kring den centralt placerade eldstaden. I öppen planlösning ses det nyrenoverade och välutrustade köket med utgång till trädgård och uteplats, en exteriör sällskapsyta under varma sommarkvällar med plats för både mingel och lek. I planet ses även entré med plats för avhängning, ett rymligt sovrum med utgång till altanen samt badrum med dusch och tvättstuga. Flertalet utgångar till terrasser och trädgård ger en flytande känsla av inne och ute.

En trappa upp möts vi av ett allrum som omges av ett rymligt ”master bedroom” med altan i väster med havsutsikt och kvällsol samt ytterligare ett sovrum/arbetsrum, klädkammare och ett helkaklat badrum.

Källarplanet är smakfullt inrett med två fina gästrum med tillhörande badrum och rymligt sällskapsrum. Här ses även bra förrådsutrymmen, pannrum samt egen entré.

Trädgården är insynsskyddad med en härlig uteplats i bästa solläge och plana gräsytor för barn att leka på, allt omgärdat av murar och plank. Rymlig och delvis isolerad garagebyggnad om ca 70 kvm inklusive förrådsdel.

Från altanen på övre planet kan man följa solnedgången över Hallands Väderö och solens ljus får havet att bli både magiskt och vackert.

Fastigheten har ett mycket bra läge nära havet, endast en knapp kilometer ifrån morgonbryggan och restauranglivet kring hamnen liksom till det populära Torekov hotell. Villan är modern och utsikten från altanen är fantastisk. Här är det nära till allt man kan önska; sällskapsliv, båt och strandliv, golf, tennis eller paddel – oavsett vad, har vi här en bostad där du upplever Torekov. Välkommen!

Karta för Fiskaregatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-torekov-centralt-bastads-kommun-fiskaregatan-4-20077600

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.