Far Anders väg 6 – 5 – Vaggeryds kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Far Anders väg 6

Välkommen hem till denna nybyggda enplansvilla i den mest populära delen av Skillingaryd. Ett fantastiskt hem med välplanerade ytor som passar perfekt för både barnfamiljen eller pensionären. Här behöver du inte lägga tid på stora byggen utan kan direkt flytta in och göra dig hemmastadd då huset är försett med de flesta moderniteter.

Huset är ett ljust och luftigt enplanshus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset har en rymlig hall med fyra sovrum, två badrum och en stor tvättstuga med groventré som ansluter till garaget. Huset är av modell ”Linnea 2,0” som byggts av Älvsbyhus under hösten 2022. Huset är på rymliga 129 m² och ett dubbelgarage på generösa 55 m².

Sovrummen är strategiskt placerade i ena änden av huset tillsammans med badrummen, vilket skapar en privat sfär för vuxna och en separat yta för barnen. Huset har 2-stavs vitlaserad ekparkett på alla golv förutom i våt- och grovutrymmen. Huset har en rymlig tvättstuga med smidig groventré som gör vardagen mer bekväm. För de som älskar att umgås och laga mat, är det öppna köket och vardagsrummet husets hjärta. Här kan du bjuda in vänner och familj till trevliga stunder. Om du älskar sommarkvällar kommer du att älska de helglasade balkongdörrarna och de låga fönstren som förenar vardagsrum med den stora altanen.

Altanen ligger utmed husets ena långsida och med utgång från vardagsrum och sovrum med anslutning till spabadet direkt utanför dörren. Det finns ett stort isolerat dubbelgarage på 55 m² med klinker och asfalterad uppfart. Garaget är inrett med både gym och massvis med förvaringsmöjligheter.

Skillingaryd har ett utmärkt pendlingsavstånd till både Jönköping och Värnamo som går att ta sig med både tåg och buss vilket gör det till en perfekt plats för dem som arbetar i städerna men längtar efter lugn och ro.

Huset är beläget i det mest populära och exklusiva bostadsområdet i Skillingaryd, där stora delar består av nyproduktion. Här bor mestadels barnfamiljer och äldre. Bostaden ligger ett stenkast från en lekplats, en nyrenoverad förskola och lågstadie som du enkelt tar dig till via gångvägar utan att korsa någon större väg. För den aktive ligger även Grönelund i närheten som har utegym, längdspår, pumptrack, smålandsleden/höglandsleden och andra utomhusaktiviteter. Du har även närheten till Skillingaryds lokala skidbacke som drivs ideellt.

Vid köpet ingår inredning såsom gym, verkstadsbänk och förrådsförvaring, ytterligare inredning kan komma att ingå efter överenskommelse.

Missa inte chansen att förvärva detta drömhem!
Välkommen att boka in dig på kommande visning, alternativt hör av dig för en privat visning.

Karta för Far Anders väg 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skillingaryd-vaggeryds-kommun-far-anders-vag-6-21219615

Avstånd till vatten: 2400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.