Faluvägen 52 – 5 – Borlänge kommun

Utgångspris: 2 500 000 kr

Beskrivning av Faluvägen 52

Välkommen till detta trivsamma och rymliga hus med ett vackert läge i Barkargärdet. Fin trädgårdstomt med härligt spabad på baksidan av huset samt härlig och solig veranda.
Stor carpot för två bilar samt garage byggt 2015.
Entrén leder in till ljus hall som öppnar upp entréplanets generösa sällskapsytor. Kök med matplats och utgång till den ljuvliga inglasade verandan. Sällskapsrum i öppen planlösning med matsalsdel som erbjuder gott om plats för soffgrupp och gäster. Toalett med handfat och wc. På övre plan finns 3 fina och ljusa sovrum samt en möblerbar hall som även det kan ordnas om till ett tredje sovrum om man så önskar. På övre plan finns även ett badrum med dusch, toalett och handfat. På källarplan finns en helt nyrenoverad tvättstuga, fin bastudel med dusch, allt mycket smakfullt renoverat! Fin gillestuga renoverad 2021 med öppen spis med insats. Solig och lekvänlig trädgårdstomt med inglasad altan samt soldäck med härligt spabad på baksidan.
Bekvämt och mycket prisvärt boende med bergvärme som uppvärmning. Här bor man med närhet till skola, förskola och Domnarvets centrum med matbutik, pizzeria samt bra busskommunikationer till Falun och lasarettet.

Välkommen med din anmälan till visningen!

Karta för Faluvägen 52

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-barkargardet-borlange-kommun-faluvagen-52-21360043

Avstånd till vatten: 1400 meter

Foto av: Mia @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.