Fältgatan 14 – 8 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Fältgatan 14

Varmt välkommen till Fältgatan 14 och denna välvårdade familjevilla i 1,5 plan om 136 kvm!
Med förskola, skola, matbutiker och grönområden endast inom några minuters gångavstånd är detta verkligen en bostad för den som vill ha nära till allt. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden finner du härliga sociala ytor i form av allrum med en stor matplats samt en avskärmad del för mysigt soffhäng. Rymligt kök med stilren inredning och utrymme för en trevlig matplats. Entréplanet erbjuder även ett väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett mindre rum som idag används som kontor men som även skulle kunna nyttjas som ett sovrum. Nyrenoverat badrum med ljus plastmatta och vita våtrumstapeter från 2020. I anslutning till köket finner du tvättstugan som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, även denna har renoverats år 2020. Från tvättstugan nås det väl tilltagna garaget med gott om plats för parkering alternativt goda förvaringsutrymmen. Det övre planet inger en mer privat känsla och här finner du 3 av husets 4 sovrum. Trevligt allrum med fint ljusinsläpp från två väderstreck samt ett nyrenoverat badrum.

Välskött trädgård om 1 043 kvm(friköpt), här finns ett flertal fruktträd, bärbuskar, odlingslådor, stenläggningar och gott om perenna växter. Plan gräsmatta med gott om utrymme för såväl lek som vila. Utrymme för ett flertal bilar på den asfalterade garageuppfarten. Tomten gränsar mot en allmänning med fotbollsplan och en mindre pulkabacke.

Barnvänligt och omtyckt område med fina öppna grönytor, flera lekplatser och närhet till attraktiva Lundbyskolan (förskoleklass till åk 6) endast en kort promenad bort samt ett flertal förskolor i närområdet. Intill Lundbyskolan ligger populära Parken Zoo med tivoli, zoo och Parkenbadet, perfekt för barn i alla åldrar! Några minuter bort nås även Tuna Park med shopping , restauranger, stora matbutiker, apotek, trädgårdsbutik mm. Promenadavstånd till Kronskogen med ordnat elljusspår för motionärer och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar. 10 min promenad, en kortare cykeltur eller några stationer med bussen in till centrum med restauranger, tågstation och universitetet.

Karta för Fältgatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-brottsta-eskilstuna-kommun-faltgatan-14-20369895

Avstånd till vatten: 600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.