Falsterbovägen 85 – – Vellinge kommun

Utgångspris: 15.895.000 kr

Beskrivning av Falsterbovägen 85

FÄRGSTARKT LÄGE!

Vår välbesökta och omtyckta färghandeln i hjärtat av Höllviken är nu till salu. Mitt på Höllvikens paradgata bland alla butiker, cafér och restauranger ligger vårt kära landmärke Färghandeln. Under flera år, så långt vi kan minnas har vi handlat färg och andra hemma och trädgårdsatteraljer precis här. Möjligheter för oss ”hemmafixare” att förverkliga våra små drömmar och nu även större möjligheter för kanske dig att förverkliga din dröm med din verksamhet, eller varför inte spinna vidare på nuvarande koncept.

Ja…läge läge läge och här har du alla förutsättningar med hjälp av det attraktiva läget att locka kunderna!

Affärslokalen har en yta på hela 280 kvm och har dessutom praktiskt nog en komplett bostad med egen separat ingång om 107 kvm på ovanvåningen, vilket bidrar till fler användningsområden för just denna del. Därutöver separat kontor/lunchrum och ett generöst förråd som i dagsläget även agerar lager. Bostadens kvadrat är fördelat på två allrum, två sovrum, kök och badrum. Det stora vardagsrummet har en panoramautsikt över hela byn, dvs stenkoll på läget! Här finns även en inglasad terrass med havsutsikt! Dessutom finns ytterligare ytor att disponera på vinden.

Entreprenörer!! Detta kan inte bli fel!

Varmt välkomna till en PALETT FULL AV MÖJLIGHETER!Övrig info från Vellinge Kommun:
Höllviken 7:56 har beteckningarna Hb II n/ det går att läsa i bestämmelserna att detta betyder endast handel och så prövas lämpligt bostad.
Vid en rivningsansökan prövas om byggnaderna bör bevaras eller inte.

Ring Vellinge Kommun på 040-425000 för ytterligare frågor.

Karta för Falsterbovägen 85

https://www.hemnet.se/bostad/villa-387m2-hollviken-vellinge-kommun-falsterbovagen-85-21270344

Avstånd till vatten:

Bild från: