Fallenbjärsvägen 52 – 6 – Ystads kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Fallenbjärsvägen 52

Välkommen till Fallenbjärsvägen 52 i det familjevänliga Köpingebro – en idyllisk trelängad gård som bjuder på en unik kombination av charm, komfort och potential. Bostaden fördelar sig på 113 kvadratmeter och erbjuder inte bara ett boende, utan en livsstil.

Med sina sex rum, varav tre generösa sovrum, har Fallenbjärsvägen 52 plats för både familj och vänner. Här möts du av en omsorgsfullt bevarad atmosfär som smälter samman det moderna och det traditionella på ett fantastiskt sätt.

Denna härliga gård har en välfungerande verkstad som ger utrymme för kreativitet och hobbyverksamhet. Ett stall lockar till sig hästälskare och en loge som erbjuder möjligheter för både förvaring och kanske till och med ett konstnärligt projekt samt en keramik verkstad. Här finns möjligheten att förverkliga dina drömmar och intressen.

Den fantastiska utemiljön förlänger de ljumma sommarkvällarna och ger möjlighet till avkoppling året om. Den stora trädgården omger dig med grönska och skapar en privat oas där du kan njuta av naturens skiftningar. Utsikten över det omgivande landskapet är inget mindre än magisk, och solen följer dig genom dagen, från morgonkaffet till härliga sommarkvällar!

Området präglas av vackra landskap, gröna ängar, lummiga skogar. Naturen är alltid nära, och det finns gott om möjligheter för promenader, löpning eller avkopplande stunder i det fria. En kort bilresa tar dig till pittoreska stränder och vackra naturområden där du kan njuta av lugnet. Med goda kommunikationsförbindelser och nära till matbutik är området perfekt!

Fallenbjärsvägen 52 är inte bara en bostad, det är en möjlighet att skapa ditt eget personliga paradis. Med sex rum, verkstad, stall, loge, sällskapsrum och en stor trädgård erbjuds en unik livsstil som få kan matcha. Varmt välkommen till detta drömhem där möjligheterna är lika stora som potentialen!

Karta för Fallenbjärsvägen 52

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-kopingebro-ystads-kommun-fallenbjarsvagen-52-21269741

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.