Fagerstrand 9 – 8 – Stockholms kommun

Utgångspris: 8.375.000 kr

Beskrivning av Fagerstrand 9

Stig in i ditt eget paradis på Fagerstrand – en drömvilla granne med Mälarens glittrande vatten. Inte bara ett hem, utan en exklusiv livsstil skapad för den moderna familjen som söker det ultimata boendet.

Det genomgående renoverade huset presenterar en arkitektonisk mästervision med förskjutna våningsplan i etage. Vid entrén omfamnas du av de magnifika umgängesytorna där det öppna köket och vardagsrummet badar i ett överflöd av naturligt ljus från de generösa fönsterpartierna. Här samlas kocken, gästerna och familjen för att skapa minnen för livet.

Utforska husets förskjutna planlösning och upptäck fem rymliga sovrum. De två lyxiga badrummen, varav det ena är försedd med ett stilfullt inkaklat badkar, förvandlar varje dag till en spa-upplevelse.

På det undre planet väntar ett generöst allrum – en flexibel yta som kan bli det ultimata TV-rummet eller barnens äventyrsland, allt utan att störa gästerna på övervåningen. En miljö där familjen kan njuta av varje ögonblick tillsammans.

Denna villadröm på Fagerstrand erbjuder inte bara en inbjudande atmosfär och moderna bekvämligheter utan också ett läge som gör varje dag till en solig upplevelse. Här får du inte bara ett nytt hem – du får en plats där familjen trivs och skapar minnen som varar livet ut. Beläget i det välskötta grannskapet Hässelby Södra Villastad, bara ett stenkast från Mälaren, öppnar detta hem upp för en livsstil av komfort och skönhet.

Området är rikt på möjligheter med strandpromenad längs Mälaren. Utforska de vackra områdena kring Riddersviks Herrgård, Kyrkhamn och Görvälns naturreservat med sina idylliska strövområden. Vintertid kan du snöra på dig skridskorna för en förtrollande tur på isen, och för båtägare är detta paradiset med flera båtklubbar inom gångavstånd.

Bara några minuters bilresa längs Lövstavägen tar dig till Hässelby golf, en niohålsbana med en populär Driving Range. Här finner du också Hässelby Sportklubb, en av Sveriges största idrottsföreningar, känt för sina framstående resultat. Hässelby Slott, även känt som ”Musikslottet”, bjuder på spännande historia och vacker omgivning för avkopplande promenader och picknick i det gröna.

Denna imponerande bostad erbjuder inte bara närhet till förskola och skola, utan ger även bekväm tillgång till populära Åkermyntan Centrum och det moderna Vällingby Centrum, där shopping, biograf och en mängd butiker, caféer och restauranger väntar.

Ute i trädgården finner du en fantastisk oas, två härligt trädäck, lättskött prunkande trädgård, perfekta platser för avkoppling och umgänge. Ett hus med karaktär och charm som måste upplevas, både inne och ute. Det här är inte bara ett hus – det är den ultimata platsen för den stora familjen att trivas i och skapa varaktiga minnen.

Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem och uppleva en livsstil som överträffar alla förväntningar!

Karta för Fagerstrand 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-hasselby-sodra-villastad-stockholms-kommun-fagerstrand-9-21264075

Avstånd till vatten: 50

Bild från: