Fäbodvägen 68 – 6 – Avesta kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Fäbodvägen 68

Välkommen till en hemtrevlig och pampig villa i Horndal. Fäbodvägen 68 har under senaste åren renoverats till en högkvalitativt hus. Villan erbjuder ett boende om 6 r.o.k. med tre extra rum i källaren. Bekväm uppvärmning genom luft/vatten och en rejäl täljstenskamin i källaren.
Entréplan består av en välkomnande hall för smidig av hängning av kläder. Stort och charmigt kök med en snygg tegelvägg. Köket är fullt utrustat och har plats för minst 6 personer runt matbordet. Från köket, via den fina altandörren, nås den stora altanen med många soltimmar.
På bottenplan finns ett stort vardagsrum med vackert trägolv och utgång till en inglasad altan på gaveln. Husets badrum finns även här med duschkabin, golvvärme och kaklade väggar. Här finns även två stora sovrum.

På övre plan möts vi av ett möblerbart allrum med stora fönsterpartier och en trevlig kamin. Här ligger husets master bedroom med stor walk in closet. Det finns även ett till sovrum med inbyggda garderober och en gästtoalett. Huset tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare hittas även på övre plan.
Källaren inrymmer två stora gästrum och den gamla gillestugan med täljstenskamin och inbyggd pizzaugn. På tomten finns ett rymligt garage samt vedbod.

Ett traditionsrikt brukssamhälle i förvandling, omgivet av vacker natur och två sjöar – det är Horndal längs med väg 68 mellan Avesta och Gävle. Samhället har 1 100 invånare och är en väl bevarad bruksmiljö. Johan-Olovskolan är ortens centralpunkt, med förskola, fritids och årskurs 1–9. Skolan är integrerad med Kulturforum teater, bibliotek, badhus med simhall och stor idrottshall. Horndal erbjuder en ICA Supermarket, restaurang, pizzeria och mack. Vid sjön Rossen ligger Horndals bad och camping. Många boende arbetspendlar i dag in till Avesta (25 km bort) och Garpenberg (15 km), en del också till Hofors. Techjätten Google har köpt mark i Horndal, och hoppet finns att företaget bygger stora serverhallar på orten och därmed skapar mängder av nya jobb.

Karta för Fäbodvägen 68

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-horndal-avesta-kommun-fabodvagen-68-21325448

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.