Enehagsgatan 25 – 6 – Alingsås kommun

Utgångspris: 6.495.000 kr

Beskrivning av Enehagsgatan 25

På den lugna återvändsgatan hittar du denna gedigna och rymliga villa på Enehagsgatan 25 i Alingsås. Huset är totalt 174 + 28 kvadratmeter fördelat över fem stilrena etageplan som skapar en alldeles underbar rymd. Villan är ritat av Stjernbergs Arkitektbyrå och erbjuder en fantastisk utsikt över sjön Mjörn samt fri sikt i ytterligare två väderstreck, vilket garanterar en avskild och avslappnad känsla. Bostadens höga läge ger en snabb och smidig tillgång till lummiga och vackra promenadstråk i skogarna runt Kvarnsjön.

Interiören i huset präglas av stora sociala och familjära ytor där man kan umgås och trivas så väl den lilla familjen som större sällskap. Tydligt är även noggrannheten i materialval och en genomgående god finish på ytskikt, listverk och övrig inredning. Designen är både stilfull och modern där ljusinsläppet är påtagligt genom hela huset och skapar en rofylld atmosfär.

Detta är ett boende att trivas i för hela familjen, såväl till vardags som vid större bjudningar. De övre etagen erbjuder en privat lugn sfär med sovrum, allrum och badrum. Entréplan tillsammans med det lägre etaget utgör det sociala navet i villan med underbara samvaroytor till olika ändamål och stilrent kök med tillhörande matplats. Fönsterpartiet i vardagsrummet är ett av alla utsiktslägen på fastigheten som ögat drar sig till. Vyn ifrån detta rum är spektakulär och bör ses på plats.

För gäster, tonåringar eller hemarbete finns den perfekta ytan för ändamålet på etaget längst ned; ett stort rum med rikligt ljusinsläpp samt separat toalett och egen utgång till trädgården. På detta plan finner vi även praktiska rum som tvättstuga, förråd och duschrum.

Varmt välkomna med er visningsbokning till denna extraordinära villa!

Karta för Enehagsgatan 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-enehagen-alingsas-kommun-enehagsgatan-25-21152165

Avstånd till vatten: 550

Bild från: