Emmavägen 8 – – Värmdö kommun

Utgångspris: 12.000.000 kr

Beskrivning av Emmavägen 5a (preliminär adress)

En unik sjötomt på hela 12 053 kvm, beläget på höjden i Herrviksnäs, är nu till salu. Tomten ger dig möjlighet att designa och bygga ditt eget paradis där du kan bjuda in vänner och familj för oförglömliga stunder tillsammans.
Här kan du skapa din alldeles egna oas, där dina dagar fylls av frisk luft, skimrande vatten och en känsla av ro som bara en riktig sjötomt kan erbjuda.

Följ stigen och trappan ner till sjöboden och den privata bryggan och njut av den oslagbara panoramautsikten över viken. Bryggan inbjuder till uppfriskande dopp i det klara vattnet och varför inte njuta av ett avkopplande bastubad efter.

Sjöboden har ett allrum med pentry, rymlig bastu och dusch. På baksidan av sjöboden finns ett praktiskt förråd och även en förbränningstoalett. Från bastun har du panoramavy över vattnet och direkt utanför har du din privata brygga där du lägga till din båt, paddla kajak eller helt enkelt sitta och beundra den vackra omgivningen. För de äventyrliga själarna finns det ett hopptorn vid bryggan.

På tomten står även ett litet gästhus.

Fastigheten är nyligen avstyckad därav är inte taxeringsvärdet fastställt ännu utan är endast ett uppskattat, preliminärt taxeringsvärde

Herrviksnäs har en nyantagen generös detaljplan som gör att du har stora möjligheter med vad du kan bygga. I samband med detaljplan finns det möjlighet att ansluta till kommunalt V/A. Se V/A-taxa under dokument.

Nedan ser du vad som gäller, men den fullständiga planen ligger under dokument.
Byggrätt enligt detaljplan:
För fastighet med en landarea större än 2500 m2 gäller att: Största byggnadsarea för bostadshus är 250 m2, Största bruttoarea för bostadshus är 360 m2, Största totala byggnadsarea för komplementbyggnad är 80 m2 (ej enskild större än 60 m2),

I Herrviksnäs bor du omgiven av natur och vatten i en stillsam och naturskön atmosfär samtidigt har du ändå närhet till stadens bekvämligheter och service, vilket gör detta till det bästa av två världar.
Båtvägen tar du dig snabbt till både Strömma, Sandhamn och även in till stan. Närmaste badstrand finns vid Saravägens slut som bara är några minuters promenad bort. Det finns även sandstrand vid Toravägen och Badvägen som ligger nära. För den golfintresserade ligger Wermdö Golf & Country Club på nära avstånd. Även tennisbanor finns i området. Vid Strömma Restaurang & Kanalbar kan du under sommaren njuta av god mat och dryck.
Vid Hemmesta centrum hittar du matbutik, vid handelsområdet Värmdö Köpcentrum finns ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Flera förskolor finns i närområdet som Lokatten och Värmdöviks förskola, för högre årskurser finns bland annat Viks skola åk 1-6 och Hemmesta skolan F-9. Från busshållplatsen Herrviksnäs tar du dig in till Slussen på ca 40 min.

Karta för Emmavägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-herrviksnas-varmdo-kommun-emmavagen-5a-preliminar-adress-20409315

Avstånd till vatten: meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.