Ekorrvägen 12 – 4 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Ekorrvägen 12

Välkommen till denna charmiga villa, perfekt placerad på en lugn återvändsgata. Här möter du en imponerande fasad i puts, som ger huset både karaktär och elegans.
Denna enplansvilla med källare erbjuder ett smakfullt och genomtänkt boende. Renoverade helkaklade duschrum, nya ytskikt som ger ett fräscht intryck och källare som genomgått en omsorgsfull renovering vilket ger extra utrymme.
Den inredda vinden är ett fantastiskt utrymme som nu används som ett stort sovrum. Här finns möjlighet för kreativitet och anpassning efter dina behov – skapa ett gästrum, ett hemmakontor eller en avkopplande reträtt.
Praktiskt och funktionellt, tvättstugan är utrustad med både tvätt- och torkmaskin.
Som det sista huset på en lugn återvändsgata, får du en härlig känsla av ro och privatliv. Ett hem där du kan njuta av stillheten samtidigt som du har närhet till alla nödvändiga bekvämligheter.

Denna bostad har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren och erbjuder en bekväm och modern livsstil. Tak och fönster från 2015, installation av bergvärme 2018 och renoverat badrum under 2020. Villan är i mycket gott skick och har energiklass A, vilket ger låga driftskostnader och möjlighet till Grönt bolån hos flera bolåneaktörer.

Välkommen hem!

Karta för Ekorrvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-flacksta-ekeby-eskilstuna-kommun-ekorrvagen-12-20501295

Avstånd till vatten: 1600 meter

Foto av: Pierre Pocs @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.